10-15 серпня – Літня школа з медіаосвіти для України та Білорусі

10-15 серпня – Літня школа з медіаосвіти для України та Білорусі

6 Серпня 2014
4930

10-15 серпня – Літня школа з медіаосвіти для України та Білорусі

4930
10-15 серпня – Літня школа з медіаосвіти для України та Білорусі
10-15 серпня – Літня школа з медіаосвіти для України та Білорусі

10-15 серпня в місті Буча Київської області Академія української преси  (АУП) спільно з проектом MYMEDIA  та Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти МОН України проведе Літню школу з медіаосвіти для українських медіапедагогів та учнів старших класів шкіл, де впроваджується медіаосвіта, та викладачів середньої та вищої школи, які спеціалізуються на громадянській освіті з Білорусі.

 

У рамках проекту відбудеться інтенсивний навчальний курс, який буде скерований на створення контенту шкільної та міської газети, менеджмент та маркетинг шкільного видання, підготовку новинного журналістського матеріалу, отримання навичок зі storytelling, планування мультимедійної історії.

 

Учасники проекту будуть об'єднані в декілька редакцій, кожна з яких створить власний медійний продукт - міську газету-прототип, шкільну газету-прототип та декілька мультимедійних блогів. Вечорами заплановані майстер-класи українських медіаосвітян, кіно- та медіаклуби, зустрічі з відомими журналістами-новинарями, візит до провідного громадсько-політичного видання України, тижневика «Дзеркало тижня».

 

Наприкінці проекту тренери розроблять спеціальний навчальний модуль «Газета на шкільному уроці» на основі кращих світових апробованих практик , який буде поширено як серед освітян України та Білорусі, так і інших країн пострадянського простору.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4930
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду