detector.media
06.08.2014 14:22
10-15 серпня – Літня школа з медіаосвіти для України та Білорусі
10-15 серпня – Літня школа з медіаосвіти для України та Білорусі

10-15 серпня в місті Буча Київської області Академія української преси  (АУП) спільно з проектом MYMEDIA  та Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти МОН України проведе Літню школу з медіаосвіти для українських медіапедагогів та учнів старших класів шкіл, де впроваджується медіаосвіта, та викладачів середньої та вищої школи, які спеціалізуються на громадянській освіті з Білорусі.

 

У рамках проекту відбудеться інтенсивний навчальний курс, який буде скерований на створення контенту шкільної та міської газети, менеджмент та маркетинг шкільного видання, підготовку новинного журналістського матеріалу, отримання навичок зі storytelling, планування мультимедійної історії.

 

Учасники проекту будуть об'єднані в декілька редакцій, кожна з яких створить власний медійний продукт - міську газету-прототип, шкільну газету-прототип та декілька мультимедійних блогів. Вечорами заплановані майстер-класи українських медіаосвітян, кіно- та медіаклуби, зустрічі з відомими журналістами-новинарями, візит до провідного громадсько-політичного видання України, тижневика «Дзеркало тижня».

 

Наприкінці проекту тренери розроблять спеціальний навчальний модуль «Газета на шкільному уроці» на основі кращих світових апробованих практик , який буде поширено як серед освітян України та Білорусі, так і інших країн пострадянського простору.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY