До 14 серпня – реєстрація на конференцію «Нове регулювання ринку програмних послуг: крок назустріч глядачам і прагнення до Європи»

6 Серпня 2014
3849

До 14 серпня – реєстрація на конференцію «Нове регулювання ринку програмних послуг: крок назустріч глядачам і прагнення до Європи»

3849
До 14 серпня – реєстрація на конференцію «Нове регулювання ринку програмних послуг: крок назустріч глядачам і прагнення до Європи»

21 - 23 серпня у готелі «Дача на Десне» у Києві (вул. Олександрівська, 3) Асоціація правовласників та постачальників контенту разом з Асоціацією «Укртелемережа» за участю Спілки кабельного телебачення України проведуть конференцію «Нове регулювання ринку програмних послуг: крок назустріч глядачам і прагнення до Європи».

 

До участі у конференції запрошуються експерти ОБСЄ, народні депутати Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова і інформації, члени Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, провайдери програмної послуги, представники Державного комітету телебачення і радіомовлення України, оператори телекомунікацій, інтернет-провайдери, їх об'єднання, експерти галузі медіа-права, фахівці юридичних фірм.

 

Складна ситуація в країні призвела до різного розуміння серед учасників однієї індустрії шляхів подальшого розвитку. Експертне обговорення буде присвячено виробленню єдиних підходів до реформування регулювання ринку програмних послуг на законодавчому і регуляторному рівні.

 

Питання до обговорення:

 

  • Права людини і споживача програмних послуг;
  • Проект пропозицій до пакету реформування регуляторної діяльності Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення в сегменті надання програмних послуг;
  • Розгляд останніх законодавчих ініціатив щодо регулювання надання програмних послуг;
  • Особливості обмеження ретрансляції іноземних телепрограм в країнах Європейського союзу;
  • Порядок впровадження цифрового мовлення в Україні: тенденції, очікування, можливі сценарії;
  • Можливі нововведення з обмеження реклами в іноземних телепрограмах.

 

Реєстрація учасників конференції до 14 серпня за телефоном +380504102021, ao@appk.org.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3849
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду