detector.media
06.08.2014 14:23
До 14 серпня – реєстрація на конференцію «Нове регулювання ринку програмних послуг: крок назустріч глядачам і прагнення до Європи»

21 - 23 серпня у готелі «Дача на Десне» у Києві (вул. Олександрівська, 3) Асоціація правовласників та постачальників контенту разом з Асоціацією «Укртелемережа» за участю Спілки кабельного телебачення України проведуть конференцію «Нове регулювання ринку програмних послуг: крок назустріч глядачам і прагнення до Європи».

 

До участі у конференції запрошуються експерти ОБСЄ, народні депутати Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова і інформації, члени Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, провайдери програмної послуги, представники Державного комітету телебачення і радіомовлення України, оператори телекомунікацій, інтернет-провайдери, їх об'єднання, експерти галузі медіа-права, фахівці юридичних фірм.

 

Складна ситуація в країні призвела до різного розуміння серед учасників однієї індустрії шляхів подальшого розвитку. Експертне обговорення буде присвячено виробленню єдиних підходів до реформування регулювання ринку програмних послуг на законодавчому і регуляторному рівні.

 

Питання до обговорення:

 

 

Реєстрація учасників конференції до 14 серпня за телефоном +380504102021, ao@appk.org.ua.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY