Поранений на Донбасі волинський журналіст Богдан Пташник одужує і потребує реабілітації

Поранений на Донбасі волинський журналіст Богдан Пташник одужує і потребує реабілітації

4 Серпня 2014
2952

Поранений на Донбасі волинський журналіст Богдан Пташник одужує і потребує реабілітації

2952
Поранений на Донбасі волинський журналіст Богдан Пташник одужує і потребує реабілітації
Поранений на Донбасі волинський журналіст Богдан Пташник одужує і потребує реабілітації

Волинський журналіст та громадський активіст, редактор видання «Вісті Каменя», боєць батальйону «Донбас»  Богдан Пташник, якого було важко поранено на Донеччині, планує проходити курс реабілітації в Луцьку. Про це повідомляє видання «Волинь Post» з посиланням на на заступника голови Волинської обласної ради Олександра Пирожика.

 

За словами пана Пирожика, Богдан Пташник одужує після тяжкого поранення. «Учора спілкувався з нашим побратимом-націоналістом Богданом Пташником із Каменя-Каширського, котрий навесні отримав тяжке поранення в голову, воюючи проти путінської нечисті в батальйоні "Донбас". Богдан каже, що одужує, йому тепер набагато краще, вже тримається на ногах. Хоча ще потребує серйозної реабілітації. Найближчим часом хоче з київської клініки перебратися поближче до домівки. Просив посприяти в отриманні направлення в один із львівських шпиталів», - повідомляє Олександр Пирожик.

 

Як повідомляє посадовець, 1 серпня дружина Богдана Пташника Лариса зустрілася у Луцьку з начальником обласного управління охорони здоров'я Іваном Грицюком. Вони спільно прийняли рішення, що курс реабілітації пораненому ліпше буде проходити на Волині, в луцькому військовому шпиталі.

 

«Тож, орієнтовно через два тижні земляки зможуть провідати Пташника в Луцьку, потиснути руку, підбадьорити. Гадаю, спільними зусиллями ми швидко повернемо його до повноцінного життя!», - повідомляє посадовець.

 

Нагадаємо,  2 червня Богдан Пташник, якого було важко поранено на Донеччині, перебував у тяжкому стані, у нього була паралізована частина тіла.

 

Про подробиці поранення Богдана Пташника повідомляє луцьке інтернет-видання «Сім'я і дім». «Під час засідки, в яку потрапив батальйон "Донбас", поранили волинянина-журналіста та громадського діяча Богдана Пташника. Поранення важке - у голову», - пише видання.  

 

У журналіста є дружина і двоє дітей. 

 

Перераховувати грошову допомогу на лікування журналіста можна на рахунок матері Богдана Пташника: Пташник Ніні Панасівні, рахунок у «Приватбанку» - 51 68 75 72 58 99 50 69.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2952
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду