detector.media
04.08.2014 11:55
Поранений на Донбасі волинський журналіст Богдан Пташник одужує і потребує реабілітації
Поранений на Донбасі волинський журналіст Богдан Пташник одужує і потребує реабілітації

Волинський журналіст та громадський активіст, редактор видання «Вісті Каменя», боєць батальйону «Донбас»  Богдан Пташник, якого було важко поранено на Донеччині, планує проходити курс реабілітації в Луцьку. Про це повідомляє видання «Волинь Post» з посиланням на на заступника голови Волинської обласної ради Олександра Пирожика.

 

За словами пана Пирожика, Богдан Пташник одужує після тяжкого поранення. «Учора спілкувався з нашим побратимом-націоналістом Богданом Пташником із Каменя-Каширського, котрий навесні отримав тяжке поранення в голову, воюючи проти путінської нечисті в батальйоні "Донбас". Богдан каже, що одужує, йому тепер набагато краще, вже тримається на ногах. Хоча ще потребує серйозної реабілітації. Найближчим часом хоче з київської клініки перебратися поближче до домівки. Просив посприяти в отриманні направлення в один із львівських шпиталів», - повідомляє Олександр Пирожик.

 

Як повідомляє посадовець, 1 серпня дружина Богдана Пташника Лариса зустрілася у Луцьку з начальником обласного управління охорони здоров'я Іваном Грицюком. Вони спільно прийняли рішення, що курс реабілітації пораненому ліпше буде проходити на Волині, в луцькому військовому шпиталі.

 

«Тож, орієнтовно через два тижні земляки зможуть провідати Пташника в Луцьку, потиснути руку, підбадьорити. Гадаю, спільними зусиллями ми швидко повернемо його до повноцінного життя!», - повідомляє посадовець.

 

Нагадаємо,  2 червня Богдан Пташник, якого було важко поранено на Донеччині, перебував у тяжкому стані, у нього була паралізована частина тіла.

 

Про подробиці поранення Богдана Пташника повідомляє луцьке інтернет-видання «Сім'я і дім». «Під час засідки, в яку потрапив батальйон "Донбас", поранили волинянина-журналіста та громадського діяча Богдана Пташника. Поранення важке - у голову», - пише видання.  

 

У журналіста є дружина і двоє дітей. 

 

Перераховувати грошову допомогу на лікування журналіста можна на рахунок матері Богдана Пташника: Пташник Ніні Панасівні, рахунок у «Приватбанку» - 51 68 75 72 58 99 50 69.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY