Російський канал РЕН ТВ закрив програму Маріанни Максимовської

Російський канал РЕН ТВ закрив програму Маріанни Максимовської

1 Серпня 2014
4211

Російський канал РЕН ТВ закрив програму Маріанни Максимовської

4211
Російський канал РЕН ТВ закрив програму Маріанни Максимовської
Російський канал РЕН ТВ закрив програму Маріанни Максимовської

На телеканалі РЕН ТВ буде закрита інформаційно-аналітична програма «Тиждень», яку відома журналістка Маріанна Максимовська вела протягом останніх 11 років. Про це повідомляє «Лента.ру» з посиланням на керівника прес-служби каналу Стаса Шульгу.  

 

Він пов'язує закриття програми із тим, що Маріанні Максимовській начебто необхідно посилити новинне мовлення телеканалу. На РЕН ТВ пояснили, що у журналістки, що займає також пост заступника головного редактора, значно розширилося коло обов'язків. За словами пана Шульги, підготовка підсумкової аналітичної програми забирала у ведучої надто багато часу та сил і не дозволяла сконцентруватися на керівній діяльності.

 

«Тепер Максимовська повністю зосередиться на інформаційному мовленні, оскільки канал ставить завдання по збільшенню й омолодженню аудиторії. Досвід Маріанни, її авторитет і професіоналізм дозволять їй ефективно працювати на цій позиції, щоб вивести інформаційне мовлення каналу на якісно новий рівень», - заявив Стас Шульга.

 

З вересня по неділях в ефір РЕН ТВ замість проекту Маріанни Максимовської виходитиме підсумкова аналітична програма Андрія Доброва. Останніх три роки він веде на РЕН ТВ щоденну аналітичну програми «Новини 24 з Андрієм Добровим».

 

Щотижнева інформаційно-аналітична програма «Тиждень» з Маріанною Максимовською виходила в ефір 11 років. У 2008, 2009 і 2010 роках програма отримувала премію «ТЕФІ» як краща інформаційно-аналітична програма, зазначає «Лента.ру». У 2010-му Максимовська отримала «ТЕФІ» як краща ведуча інформаційно-аналітичної програми.

 

Нагадаємо,  Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 17 липня вирішила, що застосовуватиме санкцію анулювання ліцензії в судовому порядку щодо провайдерів програмної послуги, які незаконно ретранслюють російські канали «Россия 1», НТВ, ТНТ, «Петербург 5», «Звезда» і РЕН ТВ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4211
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду