detector.media
01.08.2014 22:41
Російський канал РЕН ТВ закрив програму Маріанни Максимовської
Російський канал РЕН ТВ закрив програму Маріанни Максимовської

На телеканалі РЕН ТВ буде закрита інформаційно-аналітична програма «Тиждень», яку відома журналістка Маріанна Максимовська вела протягом останніх 11 років. Про це повідомляє «Лента.ру» з посиланням на керівника прес-служби каналу Стаса Шульгу.  

 

Він пов'язує закриття програми із тим, що Маріанні Максимовській начебто необхідно посилити новинне мовлення телеканалу. На РЕН ТВ пояснили, що у журналістки, що займає також пост заступника головного редактора, значно розширилося коло обов'язків. За словами пана Шульги, підготовка підсумкової аналітичної програми забирала у ведучої надто багато часу та сил і не дозволяла сконцентруватися на керівній діяльності.

 

«Тепер Максимовська повністю зосередиться на інформаційному мовленні, оскільки канал ставить завдання по збільшенню й омолодженню аудиторії. Досвід Маріанни, її авторитет і професіоналізм дозволять їй ефективно працювати на цій позиції, щоб вивести інформаційне мовлення каналу на якісно новий рівень», - заявив Стас Шульга.

 

З вересня по неділях в ефір РЕН ТВ замість проекту Маріанни Максимовської виходитиме підсумкова аналітична програма Андрія Доброва. Останніх три роки він веде на РЕН ТВ щоденну аналітичну програми «Новини 24 з Андрієм Добровим».

 

Щотижнева інформаційно-аналітична програма «Тиждень» з Маріанною Максимовською виходила в ефір 11 років. У 2008, 2009 і 2010 роках програма отримувала премію «ТЕФІ» як краща інформаційно-аналітична програма, зазначає «Лента.ру». У 2010-му Максимовська отримала «ТЕФІ» як краща ведуча інформаційно-аналітичної програми.

 

Нагадаємо,  Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 17 липня вирішила, що застосовуватиме санкцію анулювання ліцензії в судовому порядку щодо провайдерів програмної послуги, які незаконно ретранслюють російські канали «Россия 1», НТВ, ТНТ, «Петербург 5», «Звезда» і РЕН ТВ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY