Політичне ток-шоу «Чорне дзеркало» на «Інтері» вестимуть Євген Кисельов, Ольга Червакова та гості-журналісти

Політичне ток-шоу «Чорне дзеркало» на «Інтері» вестимуть Євген Кисельов, Ольга Червакова та гості-журналісти

15 Травня 2014
12948

Політичне ток-шоу «Чорне дзеркало» на «Інтері» вестимуть Євген Кисельов, Ольга Червакова та гості-журналісти

12948
Політичне ток-шоу «Чорне дзеркало» на «Інтері» вестимуть Євген Кисельов, Ольга Червакова та гості-журналісти
Політичне ток-шоу «Чорне дзеркало» на «Інтері» вестимуть Євген Кисельов, Ольга Червакова та гості-журналісти

Співведучими нового політичного ток-шоу «Чорне дзеркало» в ефірі телеканалу «Інтер» будуть екс-ведучий «Великої політики» Євген Кисельов, шеф-редактор «Подробностей недели» Ольга Червакова, а також кілька запрошених журналістів. Про це «Детектор медіа» повідомили головний редактор компанії «Національні інформаційні системи» (НІС), що виробляє програму, Лаврентій Малазонія і заступник директора з розвитку НІС Ігор Шувалов.

 

Зі слів пана Малазонії, планується, що Євген Кисельов і Ольга Червакова вестимуть усі п'ять основних і два додаткових випуски «Чорного дзеркала». Зі слів пана Шувалова, загалом у проекті буде 4-5 співведучих, частина з яких представлятиме команду «Подробностей» (Євген Кисельов і Ольга Червакова), а решта - гостьові ведучі, які в кожному випуску будуть іншими. «Це буде низка відомих в Україні журналістів, не пов'язаних з каналом "Інтер"», - повідомив пан Шувалов.

 

«Ми придумали цей формат рік тому з Ігорем Шуваловим, а реалізували - за тиждень», - розповів пан Малазонія.

 

«Ми хочемо відійти від класичного формату ток-шоу, де один ведучий і багато гостей. У кожній програмі збиратиметься журналістський пул, куди будуть запрошуватися політики для діалогу із цим пулом. Ми плануємо, що це буде певний відкритий майданчик, де журналісти, які вміють себе поводити в прямому ефірі, змогли б обговорювати важливі теми з гостями. Це не дебати між політиками і не класичне ток-шоу - це спроба жорсткої розмови представників журналістського цеху з панами, які вважають себе політиками», - описав формат проекту пан Шувалов.

 

Зі слів пана Шувалова, Євген Кисельов є шеф-редактором нового проекту.

 

Інформацію про повернення в український ефір Євген Кисельов особисто підтвердив LB.ua. «Яким буде формат, побачите завтра», - додав він. Він також відмовився повідомити, хто буде гостями першого ефіру нового політичного проекту.

 

Прем'єра нового щотижневого політичного ток-шоу «Чорне дзеркало» відбудеться цієї п'ятниці, 16 травня, на телеканалі «Інтер». Заплановано вихід п'яти випусків проекту - 16, 23, 30 травня, 6 і 13 червня. Також передбачається вихід двох експрес-випусків програми, присвячених підведенню підсумків голосування в першому і другому турах президентських виборів - щопонеділка, 26 травня і 16 червня. Готує нову програму компанія «Національні інформаційні системи» (НІС), продюсером нового проекту буде керівник НІС Назім Бедіров.

 

 

Монтаж нової студії в офісі НІС

 

Нагадаємо, що Євген Кисельов з вересня 2009 до кінця 2012 року вів на каналі «Інтер» суспільно-політичне ток-шоу «Велика політика» - до відмови телеканалу від підготовки і випуску цієї програми. У лютому 2013 року пана Кисельова було призначено директором «Національних інформаційних систем» (НІС), у червні 2013-го він став ведучим інформаційно-аналітичного тижневика «Подробности недели». У жовтні 2013 року Євген Кисльов звільнився з «Інтера» і став штатним радником Бориса Краснянського - керуючого директора компанії Дмитра Фірташа Group DF. Як відомо, пан Фірташ разом із Сергієм Льовочкіним є співвласниками групи «Інтер», до якої входить канал.

 

Ольга Червакова з березня 2014 року є шеф-редактором «Подробностей недели». Раніше з червня до грудня 2013 року вона була парламентським кореспондентом «Подробностей» и «Подробностей недели». До цього 10 років працювала на СТБ у «Вікнах-новинах», звідки звільнилася в травні 2013-го через незгоду з редакційною політикою.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12948
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду