detector.media
15.05.2014 19:21
Політичне ток-шоу «Чорне дзеркало» на «Інтері» вестимуть Євген Кисельов, Ольга Червакова та гості-журналісти
Політичне ток-шоу «Чорне дзеркало» на «Інтері» вестимуть Євген Кисельов, Ольга Червакова та гості-журналісти

Співведучими нового політичного ток-шоу «Чорне дзеркало» в ефірі телеканалу «Інтер» будуть екс-ведучий «Великої політики» Євген Кисельов, шеф-редактор «Подробностей недели» Ольга Червакова, а також кілька запрошених журналістів. Про це «Детектор медіа» повідомили головний редактор компанії «Національні інформаційні системи» (НІС), що виробляє програму, Лаврентій Малазонія і заступник директора з розвитку НІС Ігор Шувалов.

 

Зі слів пана Малазонії, планується, що Євген Кисельов і Ольга Червакова вестимуть усі п'ять основних і два додаткових випуски «Чорного дзеркала». Зі слів пана Шувалова, загалом у проекті буде 4-5 співведучих, частина з яких представлятиме команду «Подробностей» (Євген Кисельов і Ольга Червакова), а решта - гостьові ведучі, які в кожному випуску будуть іншими. «Це буде низка відомих в Україні журналістів, не пов'язаних з каналом "Інтер"», - повідомив пан Шувалов.

 

«Ми придумали цей формат рік тому з Ігорем Шуваловим, а реалізували - за тиждень», - розповів пан Малазонія.

 

«Ми хочемо відійти від класичного формату ток-шоу, де один ведучий і багато гостей. У кожній програмі збиратиметься журналістський пул, куди будуть запрошуватися політики для діалогу із цим пулом. Ми плануємо, що це буде певний відкритий майданчик, де журналісти, які вміють себе поводити в прямому ефірі, змогли б обговорювати важливі теми з гостями. Це не дебати між політиками і не класичне ток-шоу - це спроба жорсткої розмови представників журналістського цеху з панами, які вважають себе політиками», - описав формат проекту пан Шувалов.

 

Зі слів пана Шувалова, Євген Кисельов є шеф-редактором нового проекту.

 

Інформацію про повернення в український ефір Євген Кисельов особисто підтвердив LB.ua. «Яким буде формат, побачите завтра», - додав він. Він також відмовився повідомити, хто буде гостями першого ефіру нового політичного проекту.

 

Прем'єра нового щотижневого політичного ток-шоу «Чорне дзеркало» відбудеться цієї п'ятниці, 16 травня, на телеканалі «Інтер». Заплановано вихід п'яти випусків проекту - 16, 23, 30 травня, 6 і 13 червня. Також передбачається вихід двох експрес-випусків програми, присвячених підведенню підсумків голосування в першому і другому турах президентських виборів - щопонеділка, 26 травня і 16 червня. Готує нову програму компанія «Національні інформаційні системи» (НІС), продюсером нового проекту буде керівник НІС Назім Бедіров.

 

 

Монтаж нової студії в офісі НІС

 

Нагадаємо, що Євген Кисельов з вересня 2009 до кінця 2012 року вів на каналі «Інтер» суспільно-політичне ток-шоу «Велика політика» - до відмови телеканалу від підготовки і випуску цієї програми. У лютому 2013 року пана Кисельова було призначено директором «Національних інформаційних систем» (НІС), у червні 2013-го він став ведучим інформаційно-аналітичного тижневика «Подробности недели». У жовтні 2013 року Євген Кисльов звільнився з «Інтера» і став штатним радником Бориса Краснянського - керуючого директора компанії Дмитра Фірташа Group DF. Як відомо, пан Фірташ разом із Сергієм Льовочкіним є співвласниками групи «Інтер», до якої входить канал.

 

Ольга Червакова з березня 2014 року є шеф-редактором «Подробностей недели». Раніше з червня до грудня 2013 року вона була парламентським кореспондентом «Подробностей» и «Подробностей недели». До цього 10 років працювала на СТБ у «Вікнах-новинах», звідки звільнилася в травні 2013-го через незгоду з редакційною політикою.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY