«Еспресо.TV» не надає «Телекритиці» та Малазонії його розписку

«Еспресо.TV» не надає «Телекритиці» та Малазонії його розписку

24 Квітня 2014
7022

«Еспресо.TV» не надає «Телекритиці» та Малазонії його розписку

7022
Вадим Денисенко каже, що розписку віддали в МВС
«Еспресо.TV» не надає «Телекритиці» та Малазонії його розписку
«Еспресо.TV» не надає «Телекритиці» та Малазонії його розписку

Телеканал «Еспресо.TV» не надає «Детектор медіа» та колишньому гендиректору телеканалу News One, а нині головному редактору НІС (новинний продакшн «Інтера») Лаврентію Малазонії його розписку за отримані гроші за сюжети на NewsOne, оприлюднену сайтом «Еспресо.TV» 23 квітня.

 

«Детектор медіа» попросила в шеф-редактора «Еспресо.TV» Вадима Денисенка розписку пана Малазонії для проведення графологічної експертизи, про яку публічно заявив пан Малазонія. Пан Денисенко підтвердив, що в телеканалу є оригінал розписки і порадив, щоб із запитом до каналу звернувся безпосередньо пан Малазонія.

 

Після цього пан Денисенко повідомив пану Малазонії, що розписку віддали в центральний офіс Міністерства внутрішніх справ для розслідування. Він також підтвердив це «Детектор медіа», наголосивши, що «Еспресо.TV» готує цикл публікацій про те, як Януковичем оплачувався «чорний піар» проти лідерів опозиції.

 

«Детектор медіа» звертатиметься із запитом до МВС.

 

Нагадаємо, Лаврентій Малазонія та Яніна Соколовська, чию розписку також оприлюднив «Еспресо.TV», назвали розписки фальшивками. За словами Лаврентія Малазонії, щоб це довести, він готовий разом з «Детектор медіаю» під камеру пройти процедуру графологічної експертизи.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7022
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду