detector.media
24.04.2014 18:16
«Еспресо.TV» не надає «Телекритиці» та Малазонії його розписку
«Еспресо.TV» не надає «Телекритиці» та Малазонії його розписку
Вадим Денисенко каже, що розписку віддали в МВС

Телеканал «Еспресо.TV» не надає «Детектор медіа» та колишньому гендиректору телеканалу News One, а нині головному редактору НІС (новинний продакшн «Інтера») Лаврентію Малазонії його розписку за отримані гроші за сюжети на NewsOne, оприлюднену сайтом «Еспресо.TV» 23 квітня.

 

«Детектор медіа» попросила в шеф-редактора «Еспресо.TV» Вадима Денисенка розписку пана Малазонії для проведення графологічної експертизи, про яку публічно заявив пан Малазонія. Пан Денисенко підтвердив, що в телеканалу є оригінал розписки і порадив, щоб із запитом до каналу звернувся безпосередньо пан Малазонія.

 

Після цього пан Денисенко повідомив пану Малазонії, що розписку віддали в центральний офіс Міністерства внутрішніх справ для розслідування. Він також підтвердив це «Детектор медіа», наголосивши, що «Еспресо.TV» готує цикл публікацій про те, як Януковичем оплачувався «чорний піар» проти лідерів опозиції.

 

«Детектор медіа» звертатиметься із запитом до МВС.

 

Нагадаємо, Лаврентій Малазонія та Яніна Соколовська, чию розписку також оприлюднив «Еспресо.TV», назвали розписки фальшивками. За словами Лаврентія Малазонії, щоб це довести, він готовий разом з «Детектор медіаю» під камеру пройти процедуру графологічної експертизи.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY