4 березня – презентація першого в Україні підручника із блогерської майстерності

3 Березня 2014
4629

4 березня – презентація першого в Україні підручника із блогерської майстерності

4629
4 березня – презентація першого в Україні підручника із блогерської майстерності

4 березня 2014 року відбудеться презентація підручника «Основи якісного блогерства». Його презентуватимуть автори - голова Комітету «Рівність можливостей», доктор наук із соціальних комунікацій Олександр Чекмишев та керівник проекту «Громадський моніторинговий блог», кандидат наук із соціальних комунікацій Леся Ярошенко.

 

Презентація підручника відбудеться о 14.00 в приміщенні Інституту журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка за адресою: Київ, вул. Мельникова 36/1, 3-й поверх, аудиторія №35. 

 

Автори планують розповісти, кому потрібен підручник, які його перспективи та як планується долучити до його просування, подальшого наповнення і вдосконалення блогерську спільноту.

 

Моніторинг якісного інформування та рівного доступу до ЗМІ Асоціація «Спільний простір»/Комітет «Рівність можливостей»  проводять із 1994 року.

 

Проект «Громадський моніторинговий блог»  реалізується за підтримки Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. / Supported by the U.S. Embassy in Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government.

 

Докладнішу інформацію дивіться на http://prostir-monitor.org.

 

Контактні телефони: 483-03-72, 483-57-33.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4629
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду