detector.media
03.03.2014 15:50
4 березня – презентація першого в Україні підручника із блогерської майстерності

4 березня 2014 року відбудеться презентація підручника «Основи якісного блогерства». Його презентуватимуть автори - голова Комітету «Рівність можливостей», доктор наук із соціальних комунікацій Олександр Чекмишев та керівник проекту «Громадський моніторинговий блог», кандидат наук із соціальних комунікацій Леся Ярошенко.

 

Презентація підручника відбудеться о 14.00 в приміщенні Інституту журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка за адресою: Київ, вул. Мельникова 36/1, 3-й поверх, аудиторія №35. 

 

Автори планують розповісти, кому потрібен підручник, які його перспективи та як планується долучити до його просування, подальшого наповнення і вдосконалення блогерську спільноту.

 

Моніторинг якісного інформування та рівного доступу до ЗМІ Асоціація «Спільний простір»/Комітет «Рівність можливостей»  проводять із 1994 року.

 

Проект «Громадський моніторинговий блог»  реалізується за підтримки Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. / Supported by the U.S. Embassy in Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government.

 

Докладнішу інформацію дивіться на http://prostir-monitor.org.

 

Контактні телефони: 483-03-72, 483-57-33.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY