Журналіста «Інтера» в прямому ефірі викрили в брехні (ВІДЕО)

21 Січня 2014
12297

Журналіста «Інтера» в прямому ефірі викрили в брехні (ВІДЕО)

12297
Журналіста «Інтера» в прямому ефірі викрили в брехні (ВІДЕО)

Журналіст телеканалу «Інтер» розповів у прямому ефірі про те, що нібито один з постраждалих під час сутичок активістів з міліцією «послизнувся та зламав ногу». Це обурило мітингувальників, тож вони почали скандувати «Брехня» та показувати на камеру непристойні жести, повідомляє «Українська правда».

 

 

 

 

19 січня, після щодонедільного віче опозиції в Києві мітингувальники, серед яких були й радикально налаштовані активісти, пішли пікетувати Верховну Раду, але наштовхнулися на кордон силовиків біля стадіону імені Лобановського. Почалися сутички радикалів з силовиками.

 

Активісти підпалювати автівки міліції. Ті у свою чергу застосували водомети та резинові кулі. З обох сторін є поранені. Протистояння триває й досі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12297
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Н.Лигачева
3783 дн. тому
Бойкоту. Кому мы "подыгрываем" - судить ваше право. А вот того, что мы якобы боимся признания издания иностранным агентом, не смешите. Ну во-первых, мы не иностранный агент. Ибо если беретесь расуждать по теме, потрудитесь прочесть, что означает это понятие в известном законе США, на который ссылаются наши депутаты Колесниченко и Олийнык. Ничего общего с тем, чем занимаются большинство наших ГО - и близко нет. Мы не лоббируем иностранные интересы. Мы работаем на интересы Украины - да, не той ее части, которую представляете вы, но вы же сами пишите, что есть две Украины.. Ваше право - работать на одну, наше - на другую.. Мы не поливаем грязью никого, мы пишем о манипуляциях. Говорите честно от имени другой части Украины - и никто вас ни в чем не обвинит. Мы пишем о манипуляциях и оппозиционных каналов, и оппозиционных политиков. Это раз. Два - в то же времч, мы никогда не скрывали и не скрываем, что получаем иностранные гранты. Называем, от кого, пишем названия проектов, в рамках которых создаются те или иные продукты. То есть и тут вы ВРЕТЕ. Три - я в своем ФБ уже поставила на фото в своем профиле ,что я - иностранный агент, раз нашим честным и патриотичным депутатам так угодно, как и вам - поставить клеймо. А четыре - прочтите вот это статью http://khpg.org/index.php?id=1390241894 . И когда вдруг так случится, что вы, попадете, скажем, в районную библиотеку, вспомните, что тот комп, за который вам там, может ,придется сесть, куплен для этой библиотеки с помощью тех самых иностранных агентов. А пять - мой вам совет: самокрититика - самый лучший лекарь. Кто-то из тех ,кто вас критикует, может быть и не во всем правым, включая и ТК. Но ей Богу, лучше любую критику использовать для того, чтобы изменить в себе что-то к лучшему, чем кричать "сам дурак". Иностранный агент Н.Лигачева.
круть-верть
3783 дн. тому
каждый журналист Интера будет отвечать за вранье канала в целом. даже если лично он не врет. это ж понятно как пить дать. Бронежилеты - шейте, но лучше бы сопротивлялись и не ложились под топов, заставляющих нагло и цинично врать. А то бронежилетов не хватит.
Бойкот
3783 дн. тому
Віктор 29, вы - тролль! У нас демократия и свобода слова. И равная ответственность для всех сторон. А Телекритика вместо непредвзятости подыгрывает 5-му каналу и "Эспрессо.ТВ". Пототу что кормятся через фонд "Видродження". Вы боитесь признания издания иностранным агентом. Работаете на раскол страны, называя неугодных титушками. Хотя прекрасно знаете, какая у нас страна. Есть люди ЗА майдан, есть - ПРОТИВ. И поливать грязью тех, кто против, вы не имеете никакого права. Бог вам судья
Віктор 29
3783 дн. тому
Агов, тітушки, годі смітити своїми недолугими коментарями. А цим продажним {CENSORED} з телеканалу інтер, сподіваюсь дадуть і не раз - чортів.
Бойкот
3784 дн. тому
Телекритика больше не соблюдает элементарные нормы журналистики. Вы ничем не лучше того же УТ-1. Позор вам!
инт
3784 дн. тому
А что же ты, наша объективная телекритика не говоришь, что оператору Интера вчера по спине ударили ломом и что Интер шьет бронежилеты. А также то, что операторы снимают ветрозащиты с микрофонов, потому что на всех кроме Громадского и Пятого ваши любимые демократизаторы тупо бросаются. Или свобода слова - это два канала?
українка
3784 дн. тому
а чому брехня? що він не так сказав? він переказував слова і учасників майдану, і лікарів, і силовиків. а що робив натовп? дулі крутив? не давав говорити тоді, коли не переказували позицію людей? хіба це чесно? мені здається, що не можна так. професіонали будуть переказувати всі точки зору
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду