Із «Корреспондента» звільняються понад 20 журналістів і редакторів (ОНОВЛЕНО)

Із «Корреспондента» звільняються понад 20 журналістів і редакторів (ОНОВЛЕНО)

29 Листопада 2013
11615
29 Листопада 2013
10:45

Із «Корреспондента» звільняються понад 20 журналістів і редакторів (ОНОВЛЕНО)

11615
Із «Корреспондента» звільняються понад 20 журналістів і редакторів (ОНОВЛЕНО)
Із «Корреспондента» звільняються понад 20 журналістів і редакторів (ОНОВЛЕНО)

З журналу та сайту видання «Корреспондент» звільнилось по над 20 співробітників. Про це  повідомляє колишній журналіст видання Христина Бердинських на своїй сторінці у Facebook.

 

За інформацією власних джерел «Детектор медіа», масове звільнення співробітників видання і сайту «Корреспондент» відбудеться 10 грудня.

 

«Ми побили сумний рекорд Forbes по звільненнях. З журналу і сайту «Кореспондент» йде більше 20 осіб (це ті, хто вже звільнилися і хто піде до кінця року і вже поставили адміністрацію до відома). Вже нарахувала 24 людини. Завтра останній робочий день у головредів Віталія Сича та Юлії Мак-Гаффі. Останній тиждень вони вже не управляли процесом, а лише передавали справи», - пише журналістка.

 

«Детектор медіа» звернулась у прес-службу UMH group з проханням прокоментувати цю інформацію та чекає на відповідь.

 

Як писала «Детектор медіа», після закриття угоди з продажу UMH group групі компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) з журналу «Корреспондент» за згодою сторін звільнився головний редактор Віталій Сич, а також журналісти Христина Бердинських, Кароліна Тимків і Анастасія Береза, головний редактор сайту «Корреспондент.net» Юлія МакГаффі.

 

За інформацією Христини Бердинських, у грудні з журналу підуть редактор рубрики «Країна» Андрій Смирнов і редактор рубрики «Бізнес» Інна Прядко.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 14 журналістів і редакторів сайту й журналу «Forbes Украина» подали заяви про звільнення через спроби змінити редакційну політику видання. Як відомо, напочатку листопада медіахолдинг UMH group перейшов у власність групи Сергія Курченка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11615
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
журналист
3800 дн. тому
для телекритик// вы уже видели "вливание свежей крови" на плюсах пять лет назад? результат прогрессирующих мутаций сейчас не замечаете? или они вам весьма по вкусу? тоже будет и с до сих пор приличным "корром". вполне похожая картинка, в лимонно-желтых тонах. только тут политики куда поболе будет. насчет коллектива - загнули. начните с редактора. та же Юля - киевлянка. с прекрасным образованием, воспитанием и профессионализмом. впрочем, перечисленные качества вполне в наличии и у отличных ребят из Харькова, Одессы, Кировограда и прочая.
Телекритик
3800 дн. тому
Изданию нужна свежая кровь. Отписался от журнала, потому что последний год тягомотину читать было невозможно. Сайт уже года три ерундовый. Надеюсь, сейчас всё изменится. А коллективу пора домой - по областным центрам
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду