detector.media
29.11.2013 10:45
Із «Корреспондента» звільняються понад 20 журналістів і редакторів (ОНОВЛЕНО)
Із «Корреспондента» звільняються понад 20 журналістів і редакторів (ОНОВЛЕНО)

З журналу та сайту видання «Корреспондент» звільнилось по над 20 співробітників. Про це  повідомляє колишній журналіст видання Христина Бердинських на своїй сторінці у Facebook.

 

За інформацією власних джерел «Детектор медіа», масове звільнення співробітників видання і сайту «Корреспондент» відбудеться 10 грудня.

 

«Ми побили сумний рекорд Forbes по звільненнях. З журналу і сайту «Кореспондент» йде більше 20 осіб (це ті, хто вже звільнилися і хто піде до кінця року і вже поставили адміністрацію до відома). Вже нарахувала 24 людини. Завтра останній робочий день у головредів Віталія Сича та Юлії Мак-Гаффі. Останній тиждень вони вже не управляли процесом, а лише передавали справи», - пише журналістка.

 

«Детектор медіа» звернулась у прес-службу UMH group з проханням прокоментувати цю інформацію та чекає на відповідь.

 

Як писала «Детектор медіа», після закриття угоди з продажу UMH group групі компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) з журналу «Корреспондент» за згодою сторін звільнився головний редактор Віталій Сич, а також журналісти Христина Бердинських, Кароліна Тимків і Анастасія Береза, головний редактор сайту «Корреспондент.net» Юлія МакГаффі.

 

За інформацією Христини Бердинських, у грудні з журналу підуть редактор рубрики «Країна» Андрій Смирнов і редактор рубрики «Бізнес» Інна Прядко.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 14 журналістів і редакторів сайту й журналу «Forbes Украина» подали заяви про звільнення через спроби змінити редакційну політику видання. Як відомо, напочатку листопада медіахолдинг UMH group перейшов у власність групи Сергія Курченка.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY