Донецький «Олімпійський» заплатить понад 3 млн. грн. за кабельне телебачення і телефонізацію

22 Липня 2013
4083

Донецький «Олімпійський» заплатить понад 3 млн. грн. за кабельне телебачення і телефонізацію

4083
Донецький «Олімпійський» заплатить понад 3 млн. грн. за кабельне телебачення і телефонізацію

Комунальне підприємство «Регіональний спортивний комплекс «Олімпійський» (м.Донецьк) 16 липня уклало угоду з приватним підприємством «Аустер-Дон» на роботи з реконструкції стадіону вартістю 3,26 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пише видання «Наші гроші».

 

Гроші з держбюджету виділено на прокладку каналів телефонного зв'язку довжиною 240 м та облаштування системи кабельного телебачення.

 

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», що пояснили «пізнім фінансуванням» робіт з державного бюджету. Гроші потрібно було використати на виконання робіт  ще до 10 липня, оскільки саме тоді на донецькому стадіоні розпочався  Чемпіонат світу-2013 з легкої атлетики серед юнаків.

 

Загалом на реконструкцію «Олімпійського» проведено тендери на загальну суму 105,66 млн. грн. Усі підряди за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника» отримало ПП «Аустер-Дон», яке розробляло також кошторис реконструкції.

 

Компанія належить депутату Макіївської міськради від Партії регіонів Світлані Тексторісовій та її чоловіку Івану Тексторісу, підприємцю з Чехії, який з 90-х років веде бізнес в Донецьку на ринку газового обладнання (ТОВ «Мактеплобуд»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4083
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду