detector.media
22.07.2013 18:29
Донецький «Олімпійський» заплатить понад 3 млн. грн. за кабельне телебачення і телефонізацію

Комунальне підприємство «Регіональний спортивний комплекс «Олімпійський» (м.Донецьк) 16 липня уклало угоду з приватним підприємством «Аустер-Дон» на роботи з реконструкції стадіону вартістю 3,26 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пише видання «Наші гроші».

 

Гроші з держбюджету виділено на прокладку каналів телефонного зв'язку довжиною 240 м та облаштування системи кабельного телебачення.

 

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», що пояснили «пізнім фінансуванням» робіт з державного бюджету. Гроші потрібно було використати на виконання робіт  ще до 10 липня, оскільки саме тоді на донецькому стадіоні розпочався  Чемпіонат світу-2013 з легкої атлетики серед юнаків.

 

Загалом на реконструкцію «Олімпійського» проведено тендери на загальну суму 105,66 млн. грн. Усі підряди за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника» отримало ПП «Аустер-Дон», яке розробляло також кошторис реконструкції.

 

Компанія належить депутату Макіївської міськради від Партії регіонів Світлані Тексторісовій та її чоловіку Івану Тексторісу, підприємцю з Чехії, який з 90-х років веде бізнес в Донецьку на ринку газового обладнання (ТОВ «Мактеплобуд»).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY