Ольга Червакова звільняється з СТБ через незгоду з редакційною політикою (ДОПОВНЕНО)

Ольга Червакова звільняється з СТБ через незгоду з редакційною політикою (ДОПОВНЕНО)

29 Травня 2013
12714

Ольга Червакова звільняється з СТБ через незгоду з редакційною політикою (ДОПОВНЕНО)

12714
Нові пріоритети «Вікон» неприйнятні для володарки «Телетріумфу»
Ольга Червакова звільняється з СТБ через незгоду з редакційною політикою (ДОПОВНЕНО)
Ольга Червакова звільняється з СТБ через незгоду з редакційною політикою (ДОПОВНЕНО)

Парламентський кореспондент «Вікон-новин» Ольга Червакова звільняється з телеканалу СТБ. Про це вона написала у Facebook, підтвердивши інформацію «Детектор медіа».

 

Заяву про звільнення пані Червакова написала сьогодні, 29 травня. «Це було моє особисте рішення. В анкеті, наданій відділом кадрів, в графі "причина звільнення" я вказала "в зв'язку незгодою з редакційною політикою"», - повідомила журналістка.

 

«За останній рік "Вікна" змінили пріорітети, і деякі з них виявилися для мене неприйнятними. Весь цей час я вважала за правильне у разі незгоди з чимось вести дискусію всередині редакції, не спрямовуючи критику назовні. А в разі, якщо протиріччя стануть непереборними, - звільнитися. Мені шкода, що зараз склалася саме така ситуація», - додала пані Червакова.

 

З її слів, на неї ніхто не тиснув, окрім ситуації, що склалася, - неможливості готувати політичні сюжети, маючи диплом політолога. «Останнім часом сюжети про політику було витіснено історіями про тортури, побутову вакханалію та людське горе», - пояснила журналістка в коментарі «Детектор медіа».

 

Ольга Червакова пропрацювала на СТБ 10 років і дуже пишається тим, що «була частиною легендарних "Вікон" зразка 2005-2011 років», які їй «насправді дуже важко залишати». У 2011 році за роботу у «Вікнах» пані Червакова отримала премію «Телетріумф» у номінації «Репортер».

 

«Ще раз наголошую: це було моє особисте рішення, і я про нього не шкодую», - резюмувала журналістка.

 

На запитання, де вона має намір працювати, пані Червакова відповіла, що поки не знає - це буде відомо найближчим часом. «Але я б дуже хотіла залишитися в професії», - зауважила вона.

 

Нагадаємо, в серпні 2012 року «Вікна-новини» через замовчування суспільно важливих тем залишила володарка «Телетріумфу» Наталя Соколенко, яка працювала у «Вікнах» з 2004-го.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12714
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знавець
3943 дн. тому
2 СТБшник - тєбя па какому аб'явлєнію панабіралі? :) Моя репліка про половецьку пику якраз адресувалася ЧЕРВАКОВІЙ, а не тобі. Чого ти влізло? Підтягни штанці та йди працювати, падазрєватєль!
СТБшник
3943 дн. тому
"Дедушка" Знавець, про легендарные "Викна" времен Мустафина написали не "мальчеги", а "девачка" - то есть Червакова. "Викна" конца 90-х Мустафин "испортить" никак не мог, поскольку пришел на СТБ в середине 2000-х, когда усилиями таких вот "знавцев" легендарные "первые" "Викна" были превращены в руины. И Мустафин поднял их из руин. Кстати, сам Мустафин во второй половине 90-х работал в "Пислямове" и ТСН - не менее легендарных. Лучше б написали о том, во что превратились "Викна" после ухода Мустафина. Подозревая, что "знавець" в этой деградации принимал активное участие, поэтому его жаба и душит
Знавець
3945 дн. тому
2 СТБшник та Сергей - мальчеги, я казав про другу половину 90-х, коли "Вікна" справді були ЛЕГЕНДОЮ. І, що характерно, без О. Мустафіна. Але ви тоді ще пісялися у дитячому садку, тому таких давніх часів можете й не пам'ятати. :)
Марія
3945 дн. тому
Биотоками, ботоксом...))))) учите матчасть, умник. Ботокс - укол, который парализует мышцу, чтобы не хмурилась. Ничего ботокс не накачивает. Губы полнее другим делают, умник))) Хотели выпендриться и задрочить - не вышло, селюк. Вы б себе мозги чем накололи, Димок. Оля, держитесь!
ЗнатОК
3945 дн. тому
На твай? Скорее на Интере
знавець
3945 дн. тому
скоро на тв ай появится.
ДимОК
3946 дн. тому
*ботоксом
ДимОК
3946 дн. тому
Такая умная))) Губы наколола биотокам - и прям звезда?))))) Селючка с кривой рожей)))
Сергей
3946 дн. тому
Знавець такий знавець))) Мустафина в "Викнах" нет уже три года
СТБшник
3946 дн. тому
Поки був Мустафін - ніхто не звільнявся. А тут - Соколенко, Андрушко, Червакова... Мабуть "борцю с половцями" очі позаливало
Знавець
3946 дн. тому
Кгм... "Вікна" були легендарними трохи раніше. До того, як там з'явилася товста половецька пика О. Мустафіна.
Олег
3946 дн. тому
Молодець!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду