detector.media
29.05.2013 19:37
Ольга Червакова звільняється з СТБ через незгоду з редакційною політикою (ДОПОВНЕНО)
Ольга Червакова звільняється з СТБ через незгоду з редакційною політикою (ДОПОВНЕНО)
Нові пріоритети «Вікон» неприйнятні для володарки «Телетріумфу»

Парламентський кореспондент «Вікон-новин» Ольга Червакова звільняється з телеканалу СТБ. Про це вона написала у Facebook, підтвердивши інформацію «Детектор медіа».

 

Заяву про звільнення пані Червакова написала сьогодні, 29 травня. «Це було моє особисте рішення. В анкеті, наданій відділом кадрів, в графі "причина звільнення" я вказала "в зв'язку незгодою з редакційною політикою"», - повідомила журналістка.

 

«За останній рік "Вікна" змінили пріорітети, і деякі з них виявилися для мене неприйнятними. Весь цей час я вважала за правильне у разі незгоди з чимось вести дискусію всередині редакції, не спрямовуючи критику назовні. А в разі, якщо протиріччя стануть непереборними, - звільнитися. Мені шкода, що зараз склалася саме така ситуація», - додала пані Червакова.

 

З її слів, на неї ніхто не тиснув, окрім ситуації, що склалася, - неможливості готувати політичні сюжети, маючи диплом політолога. «Останнім часом сюжети про політику було витіснено історіями про тортури, побутову вакханалію та людське горе», - пояснила журналістка в коментарі «Детектор медіа».

 

Ольга Червакова пропрацювала на СТБ 10 років і дуже пишається тим, що «була частиною легендарних "Вікон" зразка 2005-2011 років», які їй «насправді дуже важко залишати». У 2011 році за роботу у «Вікнах» пані Червакова отримала премію «Телетріумф» у номінації «Репортер».

 

«Ще раз наголошую: це було моє особисте рішення, і я про нього не шкодую», - резюмувала журналістка.

 

На запитання, де вона має намір працювати, пані Червакова відповіла, що поки не знає - це буде відомо найближчим часом. «Але я б дуже хотіла залишитися в професії», - зауважила вона.

 

Нагадаємо, в серпні 2012 року «Вікна-новини» через замовчування суспільно важливих тем залишила володарка «Телетріумфу» Наталя Соколенко, яка працювала у «Вікнах» з 2004-го.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY