Нацрада видала ліцензії на IPTV чотирьом регіональним компаніям

18 Квітня 2013
6961

Нацрада видала ліцензії на IPTV чотирьом регіональним компаніям

6961
Нацрада  видала ліцензії на IPTV чотирьом регіональним компаніям

Національна  рада з питань телебачення та радіомовлення видала ліцензії провайдерам програмної послуги з використанням технології  IPTV  чотирьом  компаніям. Таке рішення регулятор прийняв на засіданні 17 квітня.

 

Зокрема, ліцензію отримає ТОВ «ІСТ.НЕТ» з міста Донецька. Ресурс мережі - 126 каналів, 188 програм, з них вітчизняних - 84. Раніше компанія  була інтернет-провайдером у двох районах Донецька.

 

ПККФ «РЕМЕДІУМ» надаватиме послуги IPTV у смт Бородянка Київської області. Ресурс мережі - 51 канал, 53 програми (усі вітчизняні).

 

ДП «НЕТГРУП-ТЕЛЕКОМ» працюватиме у  місті Надвірна Івано-Франківської області.  Ресурс мережі - 65 каналів, 67 програм (усі вітчизняні). Компанія також переоформила ліцензію і збільшила територію розповсюдження  у Івано-Франківську, де вже надає послуги IPTV

 

Також ліцензію провайдера програмної послуги з використанням технології IPTV отримало ТОВ «МСП «ФОРМАТ» з міста Маріуполь Донецької області.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6961
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду