24-28 квітня - кіношкола нового формату Short Film School у рамках КМФКФ 2013

16 Квітня 2013
6529

24-28 квітня - кіношкола нового формату Short Film School у рамках КМФКФ 2013

6529
24-28 квітня -  кіношкола нового формату Short Film School у рамках КМФКФ 2013

В рамках II Київського міжнародного фестивалю короткометражних фільмів (KISFF 2013), який пройде у Києві з 24 по 28 квітня, буде працювати кіношкола Short Film School. Викладачами кіно школи виступлять міжнародні та українські експерти в області кіно.

 

Назва кіношколи Short Film School відповідає її меті - за короткий термін в структурованій формі передати слухачам досвід та знання тих, хто йде в ногу зі світовим кіно-процесом. Кіношкола буде цікава студентам кіновузів , представникам кіно та медіа індустрії, але знайде відгук і в серцях цікавих та відкритих до нових знань людей. Протягом п'яти днів аудиторія матиме змогу побувати на лекціях та майстер-класах від компетентних зарубіжних та вітчизняних кінематографістів.

 

Формат кіношколи передбачає засвоєння теоретичного матеріалу шляхом виконання практичних завдань - від створення повноцінного фільму лише за допомогою фотографій, організації музичного супроводу в анімаційних фільмах до створення безбюджетного, незалежного та експериментального кіно.

 

Кіношкола пройде в креативному просторі «Часопис» (вул. Л. Толстого, 3) який є цьогорічним партнером фестивалю. Лекторами окрім гостей фестивалю, виступлять і члени журі КМФКФ 2013 - Андреа Мартіньйоні (актор, звукорежисер та знавець анімаційного кіно), Єва Перволовічі (режисер, письменник, журналіст) та Роман Бондарчук (режисер ігрових та документальних фільмів). З повним списком лекторів можна ознайомитися на сайті фестивалю - www.kisff.org

 

20 учасників за результатами конкурсного відбору отримають можливість відвідувати Short Film School безкоштовно, без сплати за час перебування. Вони оплачуватимуть тільки час перебування в креативному просторі «Часопис» за форматом закладу.

 

Бажаючі безкоштовно навчатися у кіношколі мають заповнити електронну аплікаційну форму на сайті фестивалю в розділі кіношкола до 22 квітня. Про результати відбору буде повідомлено індивідуально, не пізніше 24 квітня. Всім, хто не пройшов відбір, проте все-одно хоче отримати цінну інформацію, можна буде потрапити на лекції, заплативши за перебування у креативному просторі «Часопис», або ж скористатися акційною пропозицію та придбати абонемент на всі лекції Short Film School за спеціальною зниженою ціною.

 

Мова лекцій: українська, російська, англійська, німецька. Передбачено синхронний переклад кожного заходу.

 

З питань акредитації ЗМІ: Сергій Клімов, PR директор КМФКФ 2013, press@kisff.org

+38(097)256-76-04, +38(093)157-57-37

 

Координатор кіношколи: Дмитро Абрамов,abramow.dmytro@gmail.com

+38(099)130-41-58

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
PR-служба КМФКФ
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6529
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду