detector.media
16.04.2013 19:15
24-28 квітня - кіношкола нового формату Short Film School у рамках КМФКФ 2013
24-28 квітня -  кіношкола нового формату Short Film School у рамках КМФКФ 2013

В рамках II Київського міжнародного фестивалю короткометражних фільмів (KISFF 2013), який пройде у Києві з 24 по 28 квітня, буде працювати кіношкола Short Film School. Викладачами кіно школи виступлять міжнародні та українські експерти в області кіно.

 

Назва кіношколи Short Film School відповідає її меті - за короткий термін в структурованій формі передати слухачам досвід та знання тих, хто йде в ногу зі світовим кіно-процесом. Кіношкола буде цікава студентам кіновузів , представникам кіно та медіа індустрії, але знайде відгук і в серцях цікавих та відкритих до нових знань людей. Протягом п'яти днів аудиторія матиме змогу побувати на лекціях та майстер-класах від компетентних зарубіжних та вітчизняних кінематографістів.

 

Формат кіношколи передбачає засвоєння теоретичного матеріалу шляхом виконання практичних завдань - від створення повноцінного фільму лише за допомогою фотографій, організації музичного супроводу в анімаційних фільмах до створення безбюджетного, незалежного та експериментального кіно.

 

Кіношкола пройде в креативному просторі «Часопис» (вул. Л. Толстого, 3) який є цьогорічним партнером фестивалю. Лекторами окрім гостей фестивалю, виступлять і члени журі КМФКФ 2013 - Андреа Мартіньйоні (актор, звукорежисер та знавець анімаційного кіно), Єва Перволовічі (режисер, письменник, журналіст) та Роман Бондарчук (режисер ігрових та документальних фільмів). З повним списком лекторів можна ознайомитися на сайті фестивалю - www.kisff.org

 

20 учасників за результатами конкурсного відбору отримають можливість відвідувати Short Film School безкоштовно, без сплати за час перебування. Вони оплачуватимуть тільки час перебування в креативному просторі «Часопис» за форматом закладу.

 

Бажаючі безкоштовно навчатися у кіношколі мають заповнити електронну аплікаційну форму на сайті фестивалю в розділі кіношкола до 22 квітня. Про результати відбору буде повідомлено індивідуально, не пізніше 24 квітня. Всім, хто не пройшов відбір, проте все-одно хоче отримати цінну інформацію, можна буде потрапити на лекції, заплативши за перебування у креативному просторі «Часопис», або ж скористатися акційною пропозицію та придбати абонемент на всі лекції Short Film School за спеціальною зниженою ціною.

 

Мова лекцій: українська, російська, англійська, німецька. Передбачено синхронний переклад кожного заходу.

 

З питань акредитації ЗМІ: Сергій Клімов, PR директор КМФКФ 2013, press@kisff.org

+38(097)256-76-04, +38(093)157-57-37

 

Координатор кіношколи: Дмитро Абрамов,abramow.dmytro@gmail.com

+38(099)130-41-58

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY