Журналісти висунуть до Нацради Лигачову, Шевченка, Кіпіані, Безулик

21 Травня 2010
12895

Журналісти висунуть до Нацради Лигачову, Шевченка, Кіпіані, Безулик

12895
Журналісти висунуть до Нацради Лигачову, Шевченка, Кіпіані, Безулик

Кандидатури шеф-редактора «Детектор медіа» Наталі Лигачової, директора Інституту медіаправа  Тараса Шевченка, телеведучих Вахтанга Кіпіані й Анни Безулик буде подано  на конкурс до парламентського комітету з питань свободи слова та інформації на заміщення вакантних посад членів Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Подання зробить Незалежна медіапрофспілка України.

 

Таке рішення ухвалив на своїх установчих зборах громадський рух «Стоп цензурі!».

 

Нагадаємо, зустріч представників медіагалузі, присвячена боротьбі з цензурою в Україні триває в Києво-Могилянській академії. У залі близько 200 учасників. На зустрічі відбувається обговорення проблем інформаційного простору України (дискусія«Медіадіагноз: вірус цензури»), проведено установчі збори громадського руху спротиву цензурі, ухвалено заяву «Стоп цензурі!». Серед основних вимог цієї заяви припинити тиск на журналістів, не допустити репресій та звільнень підписантів антицензурних звільнень, а також підтримати кандидатів до складу Національної Ради з питань телебачення і радіомовлення, яких висунуто громадськими організаціями та підтримано журналістською спільнотою.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12895
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду