21 травня − дискусія «Медіадіагноз 2010: вірус цензури»

18 Травня 2010
15082
18 Травня 2010
15:55

21 травня − дискусія «Медіадіагноз 2010: вірус цензури»

15082
21 травня − дискусія «Медіадіагноз 2010: вірус цензури»

21 травня о 9:30  у приміщенні Національного університету «Києво-Могилянська Академія відбудеться дискусія «Медіадіагноз 2010: вірус цензури».

 

У дискусії візьмуть участь найавторитетніші журналісти, телеведучі, головні редактори усіх найвпливовіших ЗМІ України, топ-менеджери, медіавласники, медіаексперти, представники дипломатичного корпусу та усіх журналістських організацій.

 

Голова оргкомітету та модератор: Олег Рибачук, Центр UA

 

*мбп - має бути підтверджено

Серед спікерів:  Анна Безулик (телеведуча), Андрій Куликов («Свобода», ICTV), Савік Шустер («ШустерLive», ТРК Україна), Сергій Лещенко («Українська правда»), Юлія Мостова* («Дзеркало тижня»), Микола Рябчук (письменник),  Віталій Портніков («TBi»), Наталя Лігачова («Детектор медіа»),  представники телеканалів 1+1 та СТБ, що виступили проти цензури та ін.

 

Учасники:

 

Віталій Гайдукевич (Студія 1+1), Сергій Андрушко, Осман Пашаєв* (СТБ), Святослав Цеголко*, Володимир Мжельський (5 Канал), Михайло Шаманов (Новий Канал), Мустафа Найєм («Шустер Live», ТРК Україна), Олесь Терещенко* (Перший Національний),  Лариса Івшина* (День), Сергій Сидоренко (Коммерсант Украина), Віталій Сич* (Кореспондент), Діана Дуцик (Главрєд), Альона Громницька (Профіль), Соня Кошкіна (Лівий Берег), Тетяна Чорновол* (Лівий Берег), Павло Солодько* (Український тиждень), Cвітлана Дорош* (Українська служба Бі-Бі-Сі), Ірина Кузнєцова* (Радіо Свобода), Сергій Каразій та Ричард Балмфорт* (Ройтерз), Брайян Боннер (KyivPost), Роман Олеарчик (Financial Times), Євген Іхельзон (блогер), Вахтанг Кіпіані (незалежний журналіст), Єгор Соболєв («Свідомо»), Іванна Коберник (телеведуча), Юрій Макаров* (редактор, телеведучий), Тарас Петрів (Фундація «Суспільність»), Тарас Шевченко (Інститут Медіаправа), Костянтин Квурт (Інтерньюз Україна), Вікторія Сюмар (ІМІ), Альона Гетьманчук, Сергій Солодкий (Інститут світової політики), Олександр Чекмишев (Комітет «Рівність можливостей») та ін.

 

Дискусія має на меті діагностувати загрозу існуванню свободи слова, що виникла сьогодні в Україні. В умовах, коли ведуться розмови про цензуру, але немає якісної, конструктивної дискусії, запропонувати діалог найвищого рівня.

 

Захід має означити необхідність створення майданчика, який би об‘єднав різні групи професіоналів заради відстоювання свободи слова в Україні. Виробити методи захисту, рецепти і ліки, які могли б протистояти епідемії цензури. Найавторитетніші журналісти разом з молодшим поколінням та експертами мають дати потужний сигнал політикам, що вони занепокоєні ситуацією, яка склалася і готові протистояти подальшому  розповсюдженню цензури, а також привернути увагу світової громадськості до тиску на медіа, що посилюється в Україні.

 

Акредитація - до 13:00, 19 травня.

 

Координатори: Наталя Гуменюк, Світлана Заліщук

Контакти: Тел. +38 067 329 23 20, +38 067 763 25 20, Email: ngumenyuk@gmail.com

Ініціатор: громадська кампанія «Новий громадянин», www.newcitizen.org.ua

 

Захід відбудеться за адресою:

«Києво-Могилянська Академія», вул. Іллінська 9, 2 пов., зала «Колізей»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15082
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду