Піар-директорка каналу «2+2» Анна Нечай іде з посади

Піар-директорка каналу «2+2» Анна Нечай іде з посади

8 Серпня 2024
904

Піар-директорка каналу «2+2» Анна Нечай іде з посади

904
Щодо планів на майбутнє Нечай наразі «бере паузу».
Піар-директорка каналу «2+2» Анна Нечай іде з посади
Піар-директорка каналу «2+2» Анна Нечай іде з посади

Піар-директорка телеканалу «2+2» Анна Нечай оголосила, що йде з посади. Про це вона написала у фейсбуці та підтвердила в коментарі «Детектору медіа».

«У 2017 році я поєдналась до команди “2+2”, вийшовши на позицію піар-директорки. За цей час було реалізовано десятки комунікаційних проєктів: успішний перезапуск телеканалу, запуски нових телевізійних сезонів, програм і документальних проєктів.

Незважаючи на потужну конкуренцію, пандемію та виклики, які постали перед нами під час повномасштабного вторгнення, телеканал продовжував зростати, ставати цікавішим та більш відповідальним перед своїм глядачем. Наразі мовник займає лідируючі позиції, як серед каналів холдингу, так і серед загальнонаціональних телеканалів. Це стало можливим завдяки потужній команді, частиною якої я була», — прокоментувала Анна.

Щодо планів на майбутнє — Нечай сказала, що наразі «бере паузу».

Анна Нечай працювала в холдингу «1+1 media» з 2014 року, з 2017-го обійняла посаду піар-директорки телеканалу «2+2».

Читайте також:

Фото: Анна Нечай / фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
904
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду