16 вересня — конференція для медійників «Редколегія. Саміт»

16 вересня — конференція для медійників «Редколегія. Саміт»

12 Вересня 2023
826
12 Вересня 2023
12:06

16 вересня — конференція для медійників «Редколегія. Саміт»

826
Редколегія – медійний форум України, який об’єднує представників телебачення, преси, радіо і цифрових медіа.
16 вересня — конференція для медійників «Редколегія. Саміт»
16 вересня — конференція для медійників «Редколегія. Саміт»

У суботу, 16 вересня, відбудеться конференція для медійників «Редколегія. Саміт», організаторами якої є Медіацентр Україна та інноваційний парк UNIT.City.

Медіаспільнота зі всієї країни — від загальнонаціональних медіа до локальних регіональних ЗМІ — збереться разом, щоб обговорити теми комунікації під час війни та після перемоги.

Програма заходу за посиланням.

  • 300+ гостей
  • 20+ авторитетних спікерів
  • зіркові special guests
  • цілий день спілкування, обміну кейсами, дискусій та пошуку рішень

Медіацентр Україна та UNIT.City вже провели два заходи «Редколегія». Вони відбулись у серпні 2022 і січні 2023 року. Тоді українські журналісти та влада збиралися разом, аби обговорити, як можна разом наблизити перемогу нашої країни, зберегти журналістику під час війни і вивести медіаринок «у плюс».

Редколегія – це найбільший медійний форум України, який об’єднує представників телебачення, преси, радіо і цифрових медіа. Професіонали медіа-індустрії збираються разом, щоб обговорити проблеми та виклики на ринку і спільно знайти шляхи вирішення, поділитися ідеями щодо нових форматів контенту, розвитку та розширення бізнесу, подивитися на професію з точки зору етики.

Реєстрація за посиланням.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
826
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду