detector.media
12.09.2023 12:06
16 вересня — конференція для медійників «Редколегія. Саміт»
16 вересня — конференція для медійників «Редколегія. Саміт»
Редколегія – медійний форум України, який об’єднує представників телебачення, преси, радіо і цифрових медіа.

У суботу, 16 вересня, відбудеться конференція для медійників «Редколегія. Саміт», організаторами якої є Медіацентр Україна та інноваційний парк UNIT.City.

Медіаспільнота зі всієї країни — від загальнонаціональних медіа до локальних регіональних ЗМІ — збереться разом, щоб обговорити теми комунікації під час війни та після перемоги.

Програма заходу за посиланням.

Медіацентр Україна та UNIT.City вже провели два заходи «Редколегія». Вони відбулись у серпні 2022 і січні 2023 року. Тоді українські журналісти та влада збиралися разом, аби обговорити, як можна разом наблизити перемогу нашої країни, зберегти журналістику під час війни і вивести медіаринок «у плюс».

Редколегія – це найбільший медійний форум України, який об’єднує представників телебачення, преси, радіо і цифрових медіа. Професіонали медіа-індустрії збираються разом, щоб обговорити проблеми та виклики на ринку і спільно знайти шляхи вирішення, поділитися ідеями щодо нових форматів контенту, розвитку та розширення бізнесу, подивитися на професію з точки зору етики.

Реєстрація за посиланням.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY