Олег Сенцов отримав контузію на фронті

Олег Сенцов отримав контузію на фронті

10 Липня 2023
6843

Олег Сенцов отримав контузію на фронті

6843
Сенцов повідомив, що отримав контузію в бою за важливий рубіж. Він уже в лікарні і почувається краще.
Олег Сенцов отримав контузію на фронті
Олег Сенцов отримав контузію на фронті

Український режисер і військовий, колишній політв'язень Кремля Олег Сенцов повідомив, що в суботу отримав контузію під час бойових дій на фронті. Про це він розповів у відеозверненні у фейсбуці.

Сенцов записав відео лежачи одразу після отримання контузії. Він розповів, що щойно закінчився бій за важливий для контрнаступу рубіж. За його словами, троє бійців, які залишилися з його підрозділу, дістали осколкові поранення під час ближніх боїв.

«У мене контузія, неважка», — сказав Сенцов.

У підписі Сенцов додав, що відео було записано в суботу, а в неділю він почувається краще й перебуває в лікарні, як і інші поранені.

«Відлежуся і знову в стрій… Навіщо я це все розказую? Щоб ви знали, що ми все одно переможемо в цій війні, але щоб ви знали ціну, яку ми тут платимо. Слава Україні!» — пояснив Сенцов.

Нагадаємо, від початку повномасштабної російської агресії Олег Сенцов пішов захищати Україну. Спочатку вступив до лав київської тероборони, згодом повідомив, що вирушив на південний схід країни у складі загону спецпризначенців. У червні 2023 року йому дали звання «молодший лейтенант». 

Олег Сенцов — український кінорежисер, сценарист і письменник. У 2014–2019 роках був в'язнем російського режиму. Лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка.

У 2021 році його повнометражний фільм «Носоріг» здобув нагороду як найкращий художній фільм на Стокгольмському міжнародному кінофестивалі.

Фото: скриншот

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6843
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду