detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
10.07.2023 09:33
Олег Сенцов отримав контузію на фронті
Олег Сенцов отримав контузію на фронті
Сенцов повідомив, що отримав контузію в бою за важливий рубіж. Він уже в лікарні і почувається краще.

Український режисер і військовий, колишній політв'язень Кремля Олег Сенцов повідомив, що в суботу отримав контузію під час бойових дій на фронті. Про це він розповів у відеозверненні у фейсбуці.

Сенцов записав відео лежачи одразу після отримання контузії. Він розповів, що щойно закінчився бій за важливий для контрнаступу рубіж. За його словами, троє бійців, які залишилися з його підрозділу, дістали осколкові поранення під час ближніх боїв.

«У мене контузія, неважка», — сказав Сенцов.

У підписі Сенцов додав, що відео було записано в суботу, а в неділю він почувається краще й перебуває в лікарні, як і інші поранені.

«Відлежуся і знову в стрій… Навіщо я це все розказую? Щоб ви знали, що ми все одно переможемо в цій війні, але щоб ви знали ціну, яку ми тут платимо. Слава Україні!» — пояснив Сенцов.

Нагадаємо, від початку повномасштабної російської агресії Олег Сенцов пішов захищати Україну. Спочатку вступив до лав київської тероборони, згодом повідомив, що вирушив на південний схід країни у складі загону спецпризначенців. У червні 2023 року йому дали звання «молодший лейтенант». 

Олег Сенцов — український кінорежисер, сценарист і письменник. У 2014–2019 роках був в'язнем російського режиму. Лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка.

У 2021 році його повнометражний фільм «Носоріг» здобув нагороду як найкращий художній фільм на Стокгольмському міжнародному кінофестивалі.

Фото: скриншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY