detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
17.04.2023 14:21
«УП» оголосила мистецький аукціон для купівлі дрона для військових
«УП» оголосила мистецький аукціон для купівлі дрона для військових
Кошти з продажу творів українських митців скерують на купівлю квадрокоптера для 93-ої бригади «Холодний Яр».

Видання «Українська правда» оголосило з нагоди свого 23-річчя благодійний мистецький аукціон, кошти з якого скерують на купівлю квадрокоптера для 93-ої окремої механізованої бригади «Холодний Яр».

Аукціон організовують у партнерстві з Voloshyn Gallery. Свої роботи на продаж надали українські митці Анатолій Криволап, Нікіта Кадан, Леся Хоменко, Сергій Майдуков, Влада Ралко, Олексій Сай та інші.

Усі кошти з продажу картин будуть витрачені на купівлю квадрокоптера DJI Mavic 3T для 93-ої окремої механізованої бригади «Холодний Яр».

Аукціон стартує 17 квітня на фейсбук-сторінці «Української правди» та триватиме тиждень – до 23 квітня.

Придбати витвір мистецтва можна буде за правилами класичного тихого аукціону. Кожна наступна ставка має бути більшою за попередню, а вартість кроку складатиме 50$. Під кожною з робіт зазначено стартову ціну торгів.

Для верифікації особи та контактних даних до учасників аукціону звернеться адміністратор сторінки.

Нагадаємо, у грудні видання «Українська правда», фонд «Повернись живим» та представництво президента в Автономній Республіці Крим оголосили збір 10 мільйонів гривень для 10-ої морської авіаційної бригади.

Тоді ж «Українська правда» оголосила масштабний збір на сучасні радіолокаційні системи для протиповітряної та протиракетної оборони. Необхідна сума — 11,5 мільйона гривень, всі кошти мали перерахувати фонду «Ми переможемо».

Ілюстрація: «УП»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY