European Press Prize оголошує прийом заявок на премію 2022 року

European Press Prize оголошує прийом заявок на премію 2022 року

25 Листопада 2022
708
25 Листопада 2022
09:18

European Press Prize оголошує прийом заявок на премію 2022 року

708
Отримати нагороду можна у п'яти номінаціях.
European Press Prize оголошує прийом заявок на премію 2022 року
European Press Prize оголошує прийом заявок на премію 2022 року

Міжнародна журналістська премія European Press Prize оголошує прийом заявок на премію 2022 року. Заявки приймаються до 9 грудня 2022 року.

«Щороку European Press Prize відзначає найвищі досягнення європейської журналістики. Номіновані та переможні проекти ще багато років слугуватимуть популярним прикладом чудової та вражаючої журналістики», – зазначають організатори премії.

Вони повідомляють, що цьогоріч вручатимуть нагороди в п’яти номінаціях:

• Нагорода за журналістські розслідування (Investigative Reporting Award): за відкриття та оприлюднення фактів, оприлюднення прихованих новин для громадськості

• Нагорода за видатний репортаж (Distinguished Reporting Award) : за винятковий репортаж, розповідь історії найкращим чином

• Премія за публічний дискурс (Public Discourse Award): за чудову текстову інтерпретацію світу, в якому ми живемо

• Нагорода за інновації (Innovation Award): за те, щоб підняти поточні межі журналістики шляхом пошуку нових способів взаємодії з аудиторією.

• Премія за міграційну журналістику (Migration Journalism Award): за відомий приклад мігрантської або міграційної журналістики

Матеріали, які подають на нагороду, мали бути опубліковані між 1 грудня 2021 року та 31 грудня 2022 року. Участь безкоштовна, всі роботи можна подавати мовою оригіналу (заявки мають містити лише короткий виклад англійською мовою на 250 слів). Усю інформацію щодо вступу та форму подання можна знайти тут.

Переможці отримують грошовий приз у розмірі 10 тис.

European Press Prize — це програма нагородження за видатні досягнення в журналістиці в усіх 47 країнах Європи. Вона була заснована у 2012 році сімома європейськими медіа-фундаціями, зокрема The Guardian Foundation, Thomson Reuters Foundation, Media Development Investment Fund та іншими. Нагороди присуджуються щороку в п’яти різних категоріях під час спеціальної церемонії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
708
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду