detector.media
25.11.2022 09:18
European Press Prize оголошує прийом заявок на премію 2022 року
European Press Prize оголошує прийом заявок на премію 2022 року
Отримати нагороду можна у п'яти номінаціях.

Міжнародна журналістська премія European Press Prize оголошує прийом заявок на премію 2022 року. Заявки приймаються до 9 грудня 2022 року.

«Щороку European Press Prize відзначає найвищі досягнення європейської журналістики. Номіновані та переможні проекти ще багато років слугуватимуть популярним прикладом чудової та вражаючої журналістики», – зазначають організатори премії.

Вони повідомляють, що цьогоріч вручатимуть нагороди в п’яти номінаціях:

• Нагорода за журналістські розслідування (Investigative Reporting Award): за відкриття та оприлюднення фактів, оприлюднення прихованих новин для громадськості

• Нагорода за видатний репортаж (Distinguished Reporting Award) : за винятковий репортаж, розповідь історії найкращим чином

• Премія за публічний дискурс (Public Discourse Award): за чудову текстову інтерпретацію світу, в якому ми живемо

• Нагорода за інновації (Innovation Award): за те, щоб підняти поточні межі журналістики шляхом пошуку нових способів взаємодії з аудиторією.

• Премія за міграційну журналістику (Migration Journalism Award): за відомий приклад мігрантської або міграційної журналістики

Матеріали, які подають на нагороду, мали бути опубліковані між 1 грудня 2021 року та 31 грудня 2022 року. Участь безкоштовна, всі роботи можна подавати мовою оригіналу (заявки мають містити лише короткий виклад англійською мовою на 250 слів). Усю інформацію щодо вступу та форму подання можна знайти тут.

Переможці отримують грошовий приз у розмірі 10 тис.

European Press Prize — це програма нагородження за видатні досягнення в журналістиці в усіх 47 країнах Європи. Вона була заснована у 2012 році сімома європейськими медіа-фундаціями, зокрема The Guardian Foundation, Thomson Reuters Foundation, Media Development Investment Fund та іншими. Нагороди присуджуються щороку в п’яти різних категоріях під час спеціальної церемонії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY