«Інтерньюз-Україна» шукає журналіста-аналітика та комунікаційника

«Інтерньюз-Україна» шукає журналіста-аналітика та комунікаційника

1 Листопада 2022
986
1 Листопада 2022
21:12

«Інтерньюз-Україна» шукає журналіста-аналітика та комунікаційника

986
Конкурс триватиме до 7 листопада.
«Інтерньюз-Україна» шукає журналіста-аналітика та комунікаційника
«Інтерньюз-Україна» шукає журналіста-аналітика та комунікаційника

Громадська організація «Інтерньюз-Україна» оголосила нові вакансії.

Пропозиція щодо роботи журналістом-аналітиком адресована медійникам, які хочуть аналізувати і писати про найактуальніші події в Україні та довкола неї, висвітлюють теми дезінформації та маніпуляцій у медіа. Від кандидатів очікують обізнаності в міжнародній політиці, аналітичного підходу. Детально з описом вакансії можна ознайомитися за цим посиланням.

«Інтерньюз-Україна» пропонує своєчасний гонорар високого рівня, медичне страхування, 50% покриття курсів з англійської мови, регулярні тренінги й майстер-класи для професійного розвитку, а також сучасну техніку для комфортної роботи. У кандидатів є можливість поєднувати дистанційну та офісну роботу в Києві. Надсилати резюме можна на адресу: job@internews.ua з темою листа «Аналітик-журналіст».

Також громадська організація відкрила вакансію комунікаційного менеджера аналітичних проєктів. До обов’язків цього фахівця входитиме генерування креативних ідей, інформаційних приводів та інноваційних способів просування аналітичних проєктів «Інтерньюз-Україна». Також комунікаційник опікуватиметься підтримкою англомовного медіа про Україну UkraineWorld (формування й втілення SMM-стратегії проєкту, підготовка матеріалів і генерування трафіку на сайт, створення розсилок у MailChimp та інше).

До обов’язків комунікаційника входитиме налагодження й підтримка співпраці з українськими та міжнародними партнерами. Фахівець чи фахівчиня готуватимуть PR-матеріали — анонси, релізи, новини, статтті і дописи для соціальних мереж. З детальним описом вакансії можна ознайомитися за цим посиланням. Резюме та портфоліо (успішні комунікаційні приклади) можна надсилати на адресу: job@internews.ua з темою листа «Комунікаційний менеджер аналітичних проєктів».

«Інтерньюз-Україна» є однією з найбільших громадських організацій, яка працює у сфері медіа та комунікацій в Україні з 1996 року. Серед партнерів організації – Представництво Європейського Союзу в Україні, USAID, Світовий банк, ЮНІСЕФ, Міжнародний фонд «Відродження», Рада Європи, ОБСЄ, посольства країн-членів ЄС, Британська Рада.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
986
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду