detector.media
01.11.2022 21:12
«Інтерньюз-Україна» шукає журналіста-аналітика та комунікаційника
«Інтерньюз-Україна» шукає журналіста-аналітика та комунікаційника
Конкурс триватиме до 7 листопада.

Громадська організація «Інтерньюз-Україна» оголосила нові вакансії.

Пропозиція щодо роботи журналістом-аналітиком адресована медійникам, які хочуть аналізувати і писати про найактуальніші події в Україні та довкола неї, висвітлюють теми дезінформації та маніпуляцій у медіа. Від кандидатів очікують обізнаності в міжнародній політиці, аналітичного підходу. Детально з описом вакансії можна ознайомитися за цим посиланням.

«Інтерньюз-Україна» пропонує своєчасний гонорар високого рівня, медичне страхування, 50% покриття курсів з англійської мови, регулярні тренінги й майстер-класи для професійного розвитку, а також сучасну техніку для комфортної роботи. У кандидатів є можливість поєднувати дистанційну та офісну роботу в Києві. Надсилати резюме можна на адресу: job@internews.ua з темою листа «Аналітик-журналіст».

Також громадська організація відкрила вакансію комунікаційного менеджера аналітичних проєктів. До обов’язків цього фахівця входитиме генерування креативних ідей, інформаційних приводів та інноваційних способів просування аналітичних проєктів «Інтерньюз-Україна». Також комунікаційник опікуватиметься підтримкою англомовного медіа про Україну UkraineWorld (формування й втілення SMM-стратегії проєкту, підготовка матеріалів і генерування трафіку на сайт, створення розсилок у MailChimp та інше).

До обов’язків комунікаційника входитиме налагодження й підтримка співпраці з українськими та міжнародними партнерами. Фахівець чи фахівчиня готуватимуть PR-матеріали — анонси, релізи, новини, статтті і дописи для соціальних мереж. З детальним описом вакансії можна ознайомитися за цим посиланням. Резюме та портфоліо (успішні комунікаційні приклади) можна надсилати на адресу: job@internews.ua з темою листа «Комунікаційний менеджер аналітичних проєктів».

«Інтерньюз-Україна» є однією з найбільших громадських організацій, яка працює у сфері медіа та комунікацій в Україні з 1996 року. Серед партнерів організації – Представництво Європейського Союзу в Україні, USAID, Світовий банк, ЮНІСЕФ, Міжнародний фонд «Відродження», Рада Європи, ОБСЄ, посольства країн-членів ЄС, Британська Рада.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY