Офіційний сайт України шукає авторів та волонтерів

Офіційний сайт України шукає авторів та волонтерів

8 Листопада 2022
654
8 Листопада 2022
14:11

Офіційний сайт України шукає авторів та волонтерів

654
Для роботи потрібна хороша англійська.
Офіційний сайт України шукає авторів та волонтерів
Офіційний сайт України шукає авторів та волонтерів

War.ukraine.ua — це офіційний сайт України про війну й частина цифрової екосистеми офіційних каналів України Ukraine.ua, яку команда Brand Ukraine розвиває разом з Міністерством закордонних справ України.

«Ми розповідаємо про Україну під час повномасштабної війни широкій міжнародній аудиторії. З березня сайт отримав майже 5 мільйонів переглядів та понад 2 мільйони унікальних користувачів із США, Західної Європи, Китаю, Індії та інших країн. Зараз маємо можливості та бажання розповідати ще більше історій та підсилювати голос України у світі», — анонсують вакансії у редакції.

Там шукають:

  • авторів текстів. Потрібно добре писати, мати хорошу письмову англійську та поважати дедлайни. Розуміння особливостей роботи з іноземною аудиторією теж буде плюсом. 
  • волонтерів. Потрібно мати хорошу англійську, вільний час та головне – бажання активно долучитися до важливого проєкту на волонтерських засадах. Серед основних завдань – збір фотографій, написання невеликих матеріалів новинного формату, допомога з наповненням мовних версій сайту.

Долучитися до команди можна за посиланням.

Раніше в листопаді «Детектор медіа» писав, що «Радіо Свобода» в пошуках диджитал-редактора, Суспільне шукає редактора новин спортивного сайту, а «Інтерньюз-Україна» шукає журналіста-аналітика та комунікаційника.

Фото: Thought Catalog з Unsplash

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
654
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду