detector.media
21.06.2022 09:35
Журналіст Сергій Лефтер отримав поранення на передовій
Журналіст Сергій Лефтер отримав поранення на передовій
Сергій воював проти російських окупантів на Харківщині. У бойових діях він отримав численні осколкові поранення, опік обличчя та контузію.

Журналіст Сергій Лефтер, який дописував для «Детектора медіа», УНІАН, «РБК-Україна» та інших ЗМІ, а зараз служить у ЗСУ, повідомив, що отримав поранення на передовій.

«Північ від Харкова. Ми були на 0 в «зеленці» на незручних і вже обстріляних позиціях. Танк росіян й*ув снарядом в такій близькості, що я дивуюсь, як взагалі можу шось писати. Виходу чути не було. Коли прилетіло – все навколо просто забіліло.

П’ять невеликих осколків в ногах, один з яких залетів біля артерії. Ще один зайшов в лікоть – там він і залишиться до кінця життя. Ше на руках і ногах – з десяток легких посічень. Пів обличчя в опіку. Є шанс, шо шрамів буде мінімум. Трохи приглух на праве вухо. Тріщини на передніх зубах. Контузія.

Загалом – не така вже і велика ціна у порівняні з тією, яку віддають наші хлопці та дівчата по всій лінії фронту. Кожного дня. Але дуже сподіваюсь, навіть це допомогло стримати просування ворога хоча б на сантиметр. Чи на секунду. Або ж це – мінус один снаряд, який міг полетіти в чиюсь дитину. Як кому зручніше рахувати», – написав журналіст у фейсбуці.

Він також подякував бойовим побратимам, які змогли витягти його з поля бою та вивезти до лікарні.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв, що журналіст Данило Іщенко отримав поранення унаслідок мінометного обстрілу на Харківщині.

Фото з фейсбук-сторінки Сергія Лефтера

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY