detector.media
18.05.2022 12:32
MezhyhiryaFest перенесли через війну — орієнтовно на осінь
MezhyhiryaFest перенесли через війну — орієнтовно на осінь
Media Development Foundation: Ми віримо в наші Збройні Сили та плануємо зустрітися з вами восени, але точні дати поки не готові анонсувати.

Media Development Foundation повідомила про перенесення MezhyhiryaFest та церемонії нагородження Національного конкурсу журналістських розслідувань орієнтовно на осінь 2022 року.  

«Ми віримо в наші Збройні Сили та плануємо зустрітися з вами восени. Але точні дати поки не готові анонсувати. Наразі ж наша команда вкладає усі сили, щоб допомогти регіональним медіа працювати та розвиватись в умовах війни. І звісно, усі матеріали, які були надіслані на конкурс, залишаються у конкурсній програмі. Слідкуйте за нашими новинами, адже на День журналіста ми точно не залишимо вас без івенту», – повідомляють організатори.

16 лютого Media Development Foundation почала прийом робіт на Національний конкурс журналістських розслідувань. Переможців планували оголосити 4 червня у двох номінаціях: головний приз та спеціальна відзнака. 

У 2021 році перше місце і головну нагороду в конкурсі отримала програма «Схеми: корупція в деталях» (спільний проєкт «Радіо Свобода» та телеканалу «UA:Перший») за розслідування «"Американська мрія" Віктора Медведчука. Як проросійський політик-бізнесмен під санкціями освоює ринок нафтопродуктів у США», автори: Максим Савчук, Любомира Ремажеська, Олександр Чорновалов.

Спеціальну відзнаку в конкурсі отримало Суспільне за фільм «Сто років ізоляції: що приховує українська психіатрія?».

Національний конкурс журналістських розслідувань та спеціальних репортажів було запроваджено у 2014 році ініціативою YanukovychLeaks та Media Development Foundation, газетою Kyiv Post за підтримки SCOOP та за участі інтернет-видання «Українська правда».

Media Development Foundation – центр медіаекспертизи для посилення можливостей журналістів та медіаорганізацій в Східній Європі та країнах Східного партнерства.

Графіка: Media Development Foundation

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY