detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
06.07.2021 10:56
Телеканал М1 пояснив, чому не показав камінг-аут Melovin
Телеканал М1 пояснив, чому не показав камінг-аут Melovin
Канал також анонсував новий проєкт, «обличчям» якого стане Melovin.

Телеканал М1 пояснив «Детектору медіа», що не показав камінг-аут українського співака Костянтина Бочарова (Melovin) під час трансляції фестивалю Atlas Weekend, бо не знав про плани артиста, коли затверджував сценічний план концерту й телеефіру.   

«Телеканал М1 підтримує будь-які людські свободи та права. В даному випадку, мова йде суто про професійний підхід з боку команди виконавця. Сценічний план концерту та телеефіру формується і затверджується заздалегідь. У такий спосіб ми формуємо щосекундний графік прямого ефіру, який включає в себе як безпосередньо ефір, так і вихід у рекламні блоки. Це означає, що всі постановки артистів під час телезйомки концертних виступів обговорюються їх менеджментом із телеканалом заздалегідь. Представники менеджменту Melovin у повній мірі не поставили до відома про свої плани, надавши інформацію тільки про піротехнічне шоу. Після нього командою М1 заздалегідь було заплановано включення з backstage-зони "Atlas Weekend на М1"», – розповіли на каналі.

На М1 пообіцяли викласти повну версію виступу артиста 6 липня на офіційній сторінці в YouTube.

Крім того, на каналі сказали, що в новому телевізійному сезоні готують проєкт, «обличчям» якого стане Melovin. Пілотні випуски нового шоу вже в роботі.

Нагадаємо, 5 липня український співак Костянтин Бочаров, відомий під псевдонімом Melovin, зі сцени фестивалю Atlas Weekend зробив камінг-аут, повідомивши про свою бісексуальність. Після виступу Melovin поцілував дівчину та хлопця, з якими виступав. Пізніше він розгорнув прапор ЛГБТ. Однак цей фрагмент не показали в ефірі телеканалу М1, який вів трансляцію фестивалю. Замість цього М1 показав інтерв'ю з Михайлом Поплавським. Костянтин Бочаров звинуватив телеканал у цензурі. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY