Помер хореограф Григорій Чапкіс

Помер хореограф Григорій Чапкіс

14 Червня 2021
2393

Помер хореограф Григорій Чапкіс

2393
Хореографу був 91 рік.
Помер хореограф Григорій Чапкіс
Помер хореограф Григорій Чапкіс

Український хореограф, суддя шоу «Танці з зірками» Григорій Чапкіс помер 13 червня після тривалої хвороби. Про це повідомило ТСН.

Хореографу був 91 рік.  

У грудні 2020 року Григорій Чапкіс потрапив до лікарні із двобічною пневмонією. Йому було важко дихати, але результати на COVID-19 були негативними. Напередодні Нового року хореографа виписали з лікарні, однак 6 січня його знову госпіталізували. Виявилося, він недолікував запалення легень. Наприкінці січня танцюрист розповів, що його стан був невтішний.

Нещодавно артист втретє потрапив до лікарні, зазначивши, що йому скувало спину і ноги. Він також сильно схуд.

«Ми всі все ще шоковані. Помер, бо старенький. 92 роки людині, все почало відмовляти. Він тримався добре. Він старенький, це муки», – сказав син Григорія Чапкіса Грег.

Він також розповів, що в останні дні поруч з хореографом була дочка Лілія, керівниця балетної школи Chapkis Dance.

Григорій Чапкіс народився 24 лютого 1930 року в Кишиневі. У 20 років уже працював хореографом у театрі імені Івана Франка. З 1955 року Чапкіс виступав у складі Державного ансамблю танцю УРСР під керуванням Павла Вірського. Пізніше танцюрист відкрив власну школу танців та став суддею шоу «Танці з зірками». Він був одружений чотири рази та має двох дітей. Вчетверте він одружився в 2020 році.

Редакція «Детектора медіа» висловлює глибокі співчуття родині, близьким та друзям Григорія Чапкіса.

Фото: ТСН

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2393
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду