detector.media
14.06.2021 08:20
Помер хореограф Григорій Чапкіс
Помер хореограф Григорій Чапкіс
Хореографу був 91 рік.

Український хореограф, суддя шоу «Танці з зірками» Григорій Чапкіс помер 13 червня після тривалої хвороби. Про це повідомило ТСН.

Хореографу був 91 рік.  

У грудні 2020 року Григорій Чапкіс потрапив до лікарні із двобічною пневмонією. Йому було важко дихати, але результати на COVID-19 були негативними. Напередодні Нового року хореографа виписали з лікарні, однак 6 січня його знову госпіталізували. Виявилося, він недолікував запалення легень. Наприкінці січня танцюрист розповів, що його стан був невтішний.

Нещодавно артист втретє потрапив до лікарні, зазначивши, що йому скувало спину і ноги. Він також сильно схуд.

«Ми всі все ще шоковані. Помер, бо старенький. 92 роки людині, все почало відмовляти. Він тримався добре. Він старенький, це муки», – сказав син Григорія Чапкіса Грег.

Він також розповів, що в останні дні поруч з хореографом була дочка Лілія, керівниця балетної школи Chapkis Dance.

Григорій Чапкіс народився 24 лютого 1930 року в Кишиневі. У 20 років уже працював хореографом у театрі імені Івана Франка. З 1955 року Чапкіс виступав у складі Державного ансамблю танцю УРСР під керуванням Павла Вірського. Пізніше танцюрист відкрив власну школу танців та став суддею шоу «Танці з зірками». Він був одружений чотири рази та має двох дітей. Вчетверте він одружився в 2020 році.

Редакція «Детектора медіа» висловлює глибокі співчуття родині, близьким та друзям Григорія Чапкіса.

Фото: ТСН

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY