Ольга Ситнік звільняється з «Української правди»

Ольга Ситнік звільняється з «Української правди»

26 Травня 2021
3400

Ольга Ситнік звільняється з «Української правди»

3400
Ольга Ситнік повідомила, що розглядає варіант піти з професії.
Ольга Ситнік звільняється з «Української правди»
Ольга Ситнік звільняється з «Української правди»

Головний редактор «УП.Життя» Ольга Ситнік повідомила про звільнення з «Української правди».

«Маю чуйку на зміни, тому з усіх робіт я звільняюся на порозі чогось глобального. З «Бізнесу» я йшла перед рейдерством, з «Інсайдеру» – перед першим його закриттям власником, перший раз із «Української правди» – перед Революцією гідності. Другий раз звільнитися з УП я вирішила за день до продажу видання», – написала Ситнік у Facebook.

Ситнік наголосила, що це рішення не спонтанне і не пов’язане зі зміною власника: «Просто прийшов мій час змін. Всіх, хто хоче на моє місце, очолити «УП.Життя» в нові цікаві часи – запрошую в особисті повідомлення».

У коментарі «Детектор Медіа» Ольга Ситнік повідомила, що розглядає варіант піти з професії: «Поки деталей немає. Скажу лише, що так, нині я розглядаю варіант йти з професії».

Ольга Ситнік стала головредом «УП. Життя» у лютому 2017 року. У травні 2018 року Ситнік пішла в декрет, а вже у вересні повернулась до роботи в редакції.

26 травня стало відомо, що генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала став власником «Української правди». Він отримав 100% корпоративних прав на видання. 

Фіала уклав з редакторкою-засновницею «Української правди» Оленою Притулою угоду, за якою усі активи УП переходять до групи компаній Dragon Capital. Притула й надалі виконуватиме роль редакторки-засновниці.

Редакція НВ продовжить свою роботу незалежно від редакції «Української правди».

Інвестиційній компанії Dragon Capital належать журнал, сайт і «Радіо НВ». Генеральний директор компанії – Томаш Фіала. Він інвестував у НВ понад 10 мільйонів доларів. 11 січня 2021 року Dragon Capital через фонд прямих інвестицій Dragon Capital New Ukraine Fund LP завершила купівлю контрольного пакету акцій компанії Treeum, яка володіє виданнями «Мінфін» та Finance.ua.

Фото: Olha Sytnik/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3400
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду