Дмитро Гордон сказав, що судитиметься з Тетяною Чорновол

Дмитро Гордон сказав, що судитиметься з Тетяною Чорновол

14 Травня 2021
2670

Дмитро Гордон сказав, що судитиметься з Тетяною Чорновол

2670
Таку заяву він зробив після того, як ексжурналістка назвала його «російським агентом».
Дмитро Гордон сказав, що судитиметься з Тетяною Чорновол
Дмитро Гордон сказав, що судитиметься з Тетяною Чорновол

Засновник видання «Гордон» Дмитро Гордон під час «Право на владу» сказав, що судитиметься з колишньою журналісткою та народною депутаткою Тетяною Чорновол.

В ефірі «1+1» вони посперечалися через обставини звільнення Маріуполя у 2014 році, під час цієї дискусії Чорновол назвала Гордона «російським агентом».

Дмитро Гордон запитав у колишньої депутатки «Ви хочете сказати, що я агент російський, чи що ви хочете сказати? Скажіть це вголос». Вона відповіла «Так, хочу».

Нагадаємо, 12 травня 2021 року адвокат Ілля Новіков повідомив, що п’ятий президент, народний депутат від «Європейської солідарності» Петро Порошенко вирішив подати позов до суду проти засновника видання «Гордон» Дмитра Гордона через наклеп. Позов стосуватиметься заяв Гордона в ефірі ток-шоу «Свобода слова Савіка Шустера» від 7 травня. А саме: він сказав, що Порошенко «вступив у злочинну змову з Путіним і наказав в рамках цієї злочинної угоди українській армії полишити Маріуполь». Позов подадуть найближчим часом, коли виконають усі необхідні формальності. Гордон сказав, що із задоволенням посудиться з Порошенком. Він вважає, що «справжньою причиною» цього позову є «заздрість через цукерки "Гордон в шоколаді"».  Хто такий Дмитро Гордон читайте в матеріалі MediaSapiens.

Фото: стопкадр з ефіру Право на владу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2670
Читайте також
07.06.2020 14:00
Андрій Кокотюха
для «Детектора медіа»
11 947
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду