Офіс генерального прокурора оголосив конкурс на посаду речника

Офіс генерального прокурора оголосив конкурс на посаду речника

13 Квітня 2021
1965

Офіс генерального прокурора оголосив конкурс на посаду речника

1965
Серед вимог конкурсу – мотиваційний відеоролик тривалістю до 3 хвилин на тему «Чому я хочу стати речником Офісу генерального прокурора».
Офіс генерального прокурора оголосив конкурс на посаду речника
Офіс генерального прокурора оголосив конкурс на посаду речника

Офіс генерального прокурора України оголосив конкурс на посаду речника. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці відомства.

«Станьте голосом нової прокуратури. Ми оголошуємо конкурс на речника Офіса генерального прокурора. Якщо ви хочете і вмієте повідомляти найсвіжіші новини, коментувати події, впевнено почуваєтесь перед десятками камер і готові в будь-який час відповідати на запитання журналістів – спробуйте свої сили. Якщо ви можете роз'яснювати складні юридичні процеси грамотно і просто – вам точно до нас. Чекаємо резюме від харизматичних, енергійних та комунікабельних професіоналів. До нього додайте мотиваційний відеоролик тривалістю три хвилини із поясненням чому ви бажаєте стати нашим спікером. Тих, хто нас переконає, чекає співбесіда, практичне завдання, а кількох найкращих ще й курс молодого бійця в тренінговому центрі прокурорів», – повідомила генеральний прокурор Ірина Венедиктова на опублікованому відео.

До участі в конкурсі на посаду допускаються претенденти з вищою освітою не нижче ступеня магістра. Спеціальності «Право/Правознавство» та «Журналістика» будуть перевагою. Обов’язкова вимога – вільне володіння державною мовою, також вітається знання іноземних.

Конкурс відбуватиметься в чотири етапи:

  • подача документів та матеріалів для участі;
  • виконання практичного завдання;
  • співбесіда з конкурсною комісією;
  • стажування кандидатів в Тренінговому центрі прокурорів України.

Резюме треба подавати в електронному вигляді в довільній формі із обов’язковим зазначенням інформації про освіту та досвід роботи. Мотиваційний відеоролик тривалістю до 3 хвилин має бути на тему «Чому я хочу стати речником Офісу генерального прокурора».

Документи приймаються з 12 по 19 квітня 2021 року включно на електронну адресу комісії: konkurs.rechnyk@gp.gov.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1965
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду