Колишня кореспондентка 5 каналу Ірина Шевченко пішла служити в армію

Колишня кореспондентка 5 каналу Ірина Шевченко пішла служити в армію

7 Березня 2021
5189

Колишня кореспондентка 5 каналу Ірина Шевченко пішла служити в армію

5189
Вона також виконуватиме обов'язки журналіста в підрозділі.
Колишня кореспондентка 5 каналу Ірина Шевченко пішла служити в армію
Колишня кореспондентка 5 каналу Ірина Шевченко пішла служити в армію

Колишня кореспондентка 5 каналу Ірина Шевченко пішла служити в армію. Про це вона написала у Facebook та підтвердила в коментарі «Детектору медіа».

«Так, я служитиму в армії і паралельно виконоватиму обов'язки журналіста в підрозділі. Де саме служити - для мене не було принципово. Це була моя давня не те щоби мрія, але це було те, чого я хотіла від початку війни. Це те, до чого я йшла сім років», – зазначила пані Ірина.

Вона також розповіла, чому шлях до мети був таким довгим.

«Спочатку мене стримувало те, що я вважала, що в мене було багато суто журналістської роботи тут, у тилу, в Києві. Треба було стежити за тим, як буде забезпечуватись армія, як вона буде змінюватися, переформатовуватися. І в принципі на 2019-й рік я побачила, що ми вийшли на такий рівень, що я можу бути спокійною за стан своєї армії. І тоді я вирішила вже серйозно працювати над тмм, щоб потрапити до якогось із підрозділів», – сказала Ірина Шевченко.

За її словами, ще деякий час пішов на фізичну підготовку до армії.

«Навіть військові журналісти мають бути добре підготовлені фізично і готові до будь-яких ситуацій. Я не знала, чи зможу я з цим впоратися. Тому я приводила себе в такий фізичний стан, щоб бути спокійною, що я нікому тут не буду обузою», – додала журналістка.

Пані Ірина служитиме за трирічним контрактом у місті Маріуполь і вже прибула на місце дислокації. 

Нагадаємо, Ірина Шевченко повідомила про своє звільнення з 5 каналу 22 лютого. Тоді вона не стала розкривати подальші плани.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5189
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду