З видання Vector іде головред

З видання Vector іде головред

3 Березня 2021
1075

З видання Vector іде головред

1075
Маракін розповів, що загалом пропрацював у медіа шість років і тепер вирішив змінити сферу діяльності.
З видання Vector іде головред
З видання Vector іде головред

Денис Маракін наприкінці березня 2021 року залишить посаду головного редактора інтернет-видання Vector. Про це він повідомив у Facebook.

Маракін до кінця березня буде в статусі виконувача обов'язків головного редактора. Він повідомив, що скоро представить нового головреда Vector.

Денис Маракін розповів, що загалом пропрацював у медіа шість років і тепер вирішив змінити сферу діяльності.

«Що тепер? Я не міг не запустити свій бізнес і запустив, працюємо з першими клієнтами. Але мені мало, я однаково хочу фултайму всередині продуктів, сервісів і бізнес-процесів. Робити вітер, любити клієнтів, бути менеджером команд, фідбечити, планувати і запускати ракети», – додав він.

Нагадаємо, у червні 2018 року колишня шефредакторка видання L’Officiel Online, засновниця нетворкінг-платформи «Charitum» Даша Зарівна запустила новий інтернет-журнал про технології і бізнес Vector.

Наприкінці грудня 2019 року Антон Полєсков залишив посаду головного редактора інтернет-видання Vector. З 1 січня 2020 року його замінив Денис Маракін.

Фото: Денис Маракін / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1075
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду