detector.media
07.03.2021 13:00
Колишня кореспондентка 5 каналу Ірина Шевченко пішла служити в армію
Колишня кореспондентка 5 каналу Ірина Шевченко пішла служити в армію
Вона також виконуватиме обов'язки журналіста в підрозділі.

Колишня кореспондентка 5 каналу Ірина Шевченко пішла служити в армію. Про це вона написала у Facebook та підтвердила в коментарі «Детектору медіа».

«Так, я служитиму в армії і паралельно виконоватиму обов'язки журналіста в підрозділі. Де саме служити - для мене не було принципово. Це була моя давня не те щоби мрія, але це було те, чого я хотіла від початку війни. Це те, до чого я йшла сім років», – зазначила пані Ірина.

Вона також розповіла, чому шлях до мети був таким довгим.

«Спочатку мене стримувало те, що я вважала, що в мене було багато суто журналістської роботи тут, у тилу, в Києві. Треба було стежити за тим, як буде забезпечуватись армія, як вона буде змінюватися, переформатовуватися. І в принципі на 2019-й рік я побачила, що ми вийшли на такий рівень, що я можу бути спокійною за стан своєї армії. І тоді я вирішила вже серйозно працювати над тмм, щоб потрапити до якогось із підрозділів», – сказала Ірина Шевченко.

За її словами, ще деякий час пішов на фізичну підготовку до армії.

«Навіть військові журналісти мають бути добре підготовлені фізично і готові до будь-яких ситуацій. Я не знала, чи зможу я з цим впоратися. Тому я приводила себе в такий фізичний стан, щоб бути спокійною, що я нікому тут не буду обузою», – додала журналістка.

Пані Ірина служитиме за трирічним контрактом у місті Маріуполь і вже прибула на місце дислокації. 

Нагадаємо, Ірина Шевченко повідомила про своє звільнення з 5 каналу 22 лютого. Тоді вона не стала розкривати подальші плани.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY