Поліна Толмачова залишила Film.ua Group

Поліна Толмачова залишила Film.ua Group

12 Лютого 2021
3763

Поліна Толмачова залишила Film.ua Group

3763
У медіагрупі сказали, що рішення припинити співробітництво було спільним.
Поліна Толмачова залишила Film.ua Group
Поліна Толмачова залишила Film.ua Group

Директорка з маркетингу й піару Film.ua Group Поліна Толмачова залишила медіагрупу. Про це 12 лютого повідомила Film.ua Group.

У медіагрупі сказали, що рішення припинити співробітництво було спільним: «Це рішення було непростим, але сторони дійшли взаємної згоди».

Пані Толмачова працювала в Film.ua з 2013 року.

«Ці роки були не просто роками напруженої плідної роботи, це був у прямому сенсі слова історичний період – період становлення кінотеатральної індустрії в Україні. З точки зору маркетингу – це був час безлічі викликів: форматування збуту, формування нових ринків, запуск нових продуктів, створення бренду українського кіно та його монетизація. З точки зору PR нам вдалося не просто ввести в інформаційне поле українське кіно, але міцно його там закріпити. Я пишаюся і завжди буду пишатися тим, що мені пощастило працювати в Групі, в команді дивовижних, талановитих людей і безпосередньо впливати на глобальні процеси. Наші історії змінюють світ на краще, і бути частиною цього – величезне щастя», – розповіла вона.

«Детектор медіа» запитав у Film.ua Group, хто замінить Поліну Толмачову на посаді.

Нагадаємо, у лютому 2013 року Поліна Толмачова повідомила, що пішла з посади головної редактори журналу «Отдохни!», яку обіймала з 2010 року. Вона перейшла до кінокомпанії Film.ua Group, де стала директорою з маркетингу та PR. На цій посаді пані Толмачова замінила Ірину Побєдоносцеву.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3763
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду