Film.ua Group повідомила про зміни в управлінській структурі

Film.ua Group повідомила про зміни в управлінській структурі

12 Грудня 2017
3891
12 Грудня 2017
14:51

Film.ua Group повідомила про зміни в управлінській структурі

3891
Операційним директором групи компаній стає Сергій Молчанов, операційним директором напрямку мовних і цифрових ресурсів Групи призначений Наріман Гусейнов, а посаду фінансового директора Групи обійняла Інна Недоступ.
Film.ua Group повідомила про зміни в управлінській структурі
Film.ua Group повідомила про зміни в управлінській структурі

Про це «Детектору медіа» повідомили в прес-службі Film.ua Group.

Film.ua Group запровадила в своїй управлінській структурі посаду операційного директора, на яку призначений Сергій Молчанов. З 2013 по 2017 рік він обіймав посаду фінансового директора Групи. Пан Молчанов працює в фінансах вже 16 років, з яких 9 - у медіакомпаніях на топових позиціях. У Film.ua Group відзначають великий досвід Сергія Молчанова в сфері фінансів, побудови та управління бізнес-процесами, юриспруденції та M&A, світовий рівень освіти (АССА та FCA) в поєднанні з глибокою залученістю в процеси, що відбуваються в Групі.

«Основні причини мого переходу з фінансової сфери в сферу операційного управління наступні:  особистий виклик - бажання рости і розвиватися далі не тільки в сфері фінансів; застосувати отриману раніше експертизу і знання всієї групи в нових напрямках діяльності; розвиток нових напрямків діяльності групи, що, як я очікую, має привести до збільшення капіталізації групи; поштовх подальшому розвитку фінансової функції, які дасть можливість подивитися на неї свіжим «незамиленим» поглядом новим людям; дати можливість далі розвиватися і робити кар'єру своїм колегам - фінансистам», - коментує Сергій Молчанов.

Пан Молчанов сконцентрується на розвитку нових напрямків діяльності і функцій Групи. В його зоні відповідальності: побудова ефективної системи корпоративних фінансів, робота по залученню зовнішнього фінансування в проекти Групи, взаємодія з інвесторами і партнерами, угоди M&A; розвиток різних форм співпраці з рекламодавцями і спонсорами в рамках всіх групових проектів, а також розвиток і структурування активів Групи в області мовлення/бродкастінг і цифрових ресурсів.

Посаду фінансового директора Групи обійняла Інна Недоступ, яка протягом 4 років працювала на позиції керівника фінансового відділу Film.ua Group. Інна зосередиться на управлінні всіма фінансовими ресурсами, обліку та звітності Групи, її напрямків і окремих компаній, фінансовому моделюванні проектів та кейсів, плануванні і контролі, автоматизації фінансових і бізнес-процесів всередині Групи.

Новий бізнес-напрямок групи, Мовні і цифрові ресурси, на посаді операційного директора очолить Наріман Гусейнов. Наріман працює в медіа 9 років. Він посідав топові позиції в таких компаніях як Megogo, ТММ-Ukraine, «Воля» і володіє унікальною для нашого ринку експертизою в області Pay TV і Діджитал контенту. Основні завдання, поставлені перед Наріманом Гусейновим: управління існуючими і розвиток нових каналів і цифрових ресурсів, тв-програмування, пошук нових можливостей монетизації контенту Групи.

«Наразі в цей напрямок входять Pay TV телеканали, YouTube канали та Діджитал платформи, загальна аудиторія яких складає близько мільйона чоловік. І це тільки початок: саме тут ми бачимо великі перспективи і щодо виробництва контенту нового типу, і щодо нових каналів дистрибуції та монетизації контенту. Сподіваюся, що мій досвід, отриманий в найбільших медіа компаніях України, буде корисний», - коментує пан Гусейнов.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3891
Читайте також
06.12.2017 13:23
«Суспільне мовлення»
Суспільне мовлення
0
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду